Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typ faceta,który dłużej niż 2lub3 lata nie wytrzyma w związku.z czego to wynika?

Polecane posty

Gość gość

Geny? Gen tzw. roochacza, że już mu jedna kobieta za mało? Pytam, bo znam mężczyzn, którzy dłużej niż 2-3 lata w związku nigdy nie byli, a mają po 18, 30, nieraz i 40 lat. Ja jestem osobą długodystansową w związkach i zawsze się słuchajcie zastanawiałam, czy to chodzi o to, że oni mają tak zrąbane charaktery, że te związki się sypią, czy to chodzi o to że oni tej części ciała tam na dole nie umieją utrzymać na wodzy? Jak sądzicie, jakie znacie przypadki? Jakoś nie wierzę w teksty, że "a, związki mi się sypią, bo ciągle trafiam na niewłaściwe kobiety" no biedulek, ma 35 lat i od przeszło 20tu ciągle trafia na te złe, a on kryształowy... śmiech na sali ;)

Gość gość
miało być, że mają po 28*, 30, nieraz i 40 lat

Gość gość
miałam takiego kolegę, mam i kuzyna. Obydwaj po 30tce już. Co chwilę nowa panna, też tego nie rozumiem. Wiem, że kolega po prostu "lubi ten sport", jest niestety niewierny i słabo z takim w związki wchodzić. Natomiast mój kuzyn to ma dziwne zagrania, bierze jakieś baby z odzysku, dzieciate, rozwódki, a chłopak naprawdę jest ekstra przystojny, każda dobieta do niego wzdycha a on zamiast fajne młode to bierze jakieś stare próchno takie ma zboczenie, oczywiście potem nic z tego nie wychodzi. kuzyn już tak lawiruje chyba z 25 lat. co rok nowa dziurka.

Gość gość
Ja tak mam a jestem kobietą... Poprostu dłuzszy zwiazek do nuda i więzienie...

Gość gość
12:26 i mamy odpowiedź. Pewnie ci faceci uważają że to nuda i więzienie i to dlatego. Są różne typy, jeden jest długofalowcem, a drugi skacze z kwiatka na kawiatek całe życie. Moim zdaniem drugi typ jest mało wartościowy, to się tyczy tak kobiet, jak i mężczyzn. Nie moja bajka, ale niech sobie żyją, nie wchodzę im w drogę ;)

Gość gość
12:26 kobieto, musisz być strasznie nudna. Jesteś uzależniona od nowych emocji i nowej adrenalinki, bo sama nie masz na tyle starania i wyobraźni bo wytworzyć to w związku... ja ze swoim już jestem 5 lat a nadal patrzę na niego jak na świeży "nabytek"...tak ju≤ż mam ;) Może dlatego że on mi tak imponuje. I zachwyca niezmiennie od lat.

Gość gość
12:30 i na pewno ma już od 2 lat dooopeczke na boku albo kupę kasy zostawia w burdelach. Ewentualnie pomaga niektórym zagubionym studentkom ....

Gość gość
12:44 nie wszyscy są tacy jak faceci, których ty znasz. Wspolczuje ci ze nie znasz innych przykładów. Może ty masz takich ubogich znajomych i męzczyzn, emocjonalne kaleki ale nie wiem dlaczefo wpierasz że kazdy facet taki jest . otóż mylisz sie, znam przykłady liczne np. mój ojciec

Gość gość
12:44 współczuję ci że takie masz zdANIE na temat mężczyzn...ale miej sobie takie. Dalej sobie myśl że wszyscy są jak ty.

Gość gość
to co, waszym zdaniem wszyscy ci mężczyzni co są latami w 1 związku, na bank zdradzaja... wspolczuje wam głupoty i wychowania na p****lach oraz patologicnzych przykłdach z wlasnego podwórka. Ja wiem, że są dwa typy mężczyzn i nie wpieram wszystkim naokoło że mąż je zdradzi. Jak ktoś tak mówi to sam ma jakieś braki i widać chce się dowartościować, zasiewając w innych zaiarno niepokoju. bezsens.

Gość gość
Powiem ci, że bardzo wielu facetów o ile nie większość ma takie podejście. Związki są dla nich w ogóle problemowe i niektórzy w nie wchodzą tylko dlatego, że dziewczyny w Polsce bardzo rzadko decydują się na jednorazowy seks, a taki układ by im najbardziej pasował, czyli seks bez zobowiązań, otwarte związki z wieloma kobietami jednocześnie. Natura tak zaprogramowała samice, że chcą mieć jednego partnera, który zapewni im poczucie bezpieczeństwa i stabilizację, a samców tak że chcą mieś 100 partnerek (to chyba jakiś ewolucyjny atawizm, kiedy była duża umieralność, żeby gatunek przetrwał samiec zapładniał wszystkie dostępne samice, bo wiadomo że ciąża i połóg długo trwają). Najgorszy sort mężczyzn jaki spotkałam to są czytelnicy serwisów prowadzonych przez tych tzw. artystów podrywu typu Roosh V itp., ale obawiam się że większość myśli bardzo podobnie, ale się z tym ukrywa. Każdy z nich do 40 planuje jazdę na karuzeli ci*pek, bez zobowiązań, bez inwestowania w kobiety, najchętniej każdy by chciał młode naiwne dziewice i bez gumy, mają zero pojęcia o chorobach wenerycznych i HPV (w końcu nie muszą się martwić bo nie im grozi nowotwór szyjki macicy), a jak już się nar***ają to każdy planuje sobie znaleźć prostą dobrą i koniecznie młodą dziewczynę/dziewicę z wsi z krajów EU wschodniej, Ameryki Łacińskiej albo Azji, która będzie im usługiwać i dla której będą bogiem (celowo z małej litery), bo brzydzą się zachodnimi kobietami goniącymi za karierą, imprezującymi do 30-stki i mającymi seks z wieloma partnerami, które nota bene sami uwodzą ruch*ają. :o Większej błazenady w życiu nie spotkałam. Ale to kwintesencja myślenia mężczyzn.

Gość gość
13:03 wiesz co, zgadzam się z Tobą. Dokładnie tak jest jak myślisz. Ale mimo to nadal uważam, że wcale nie wiadomo czy to większość mężczyzn taka jest. Duża cześć - zgodzę się :) Mi pzoostaje wierzyć,że mój mąz jest wierny, oj nie chciałabym kiedykolwiek poczuć że jest inaczej, bo wiem, że na pewno odeszłabym. Spotkałam się ostatnio w którymś czasopiśmie ze stwierdzeniem "jednorazowy skok w bok możesz wybaczyć ale po wielu musisz się rozwieść". Nie wiem kto to pisał, ale ja nawet jednorazowego bym nie wybaczyła. uważam, że facet, który myśli ujem i raz zdradził, zawsze to będzie robił.

Gość gość
A te z was myślące, że wasi faceci się nie interesują opcjami poza wami są bardzo naiwne. Pamiętacie serwis Ashleye Madison reklamujący się w Stanch: życie jest krótkie, miej romans? Jak hakerzy podali do publicznej wiadomości nazwiska facetów którzy się tam zalogowali i opłacali abonament to okazało się że największe świętoszki też tam były (Duggar ten od tej wielodzietnej rodziny itp.) Co ciekawsze wszyscy uczestnicy to byli właśnie mężczyźni i ani jednej kobiety. Profile kobiet były tworzone przez pracowników (później wyszedł z tego skandal), ale sytuacja też dobrze oddaje równice w mentalności obu płci.

Gość gość
13:03 żebyś wiedziała, kobieto. masz rację. mój kolega mi kiedyś powiedział: "Ja już się nar...chałem" a r...chał rózne kobiety, na pewno takie których za żonę by raczej nie wziął. Oczywiście za żonę wziął sppkojną, ułożoną, niemającą zbyt wielu partnerów na koncie dziewczynę z solidnym kręgosłupem moralnym. wychowaną dośc konserwatywnie. a zanim ją poznał wzdychał do wydziaranych, ku...rewsko wyglądających i zachowujących się groupies. Mężyzni to hipokyci :)

Gość gość
13:09 ale ja nie jestem naiwna, bo nie twierdzę że mój na pewno nie interesuje i nigdy się nie zainteresuje, opcjami "poza". Wcale tak nie myślę. Ale uważam że co innego pomyśleć i pogdybać a co innego fantazje wcielić w czyn. Myślę że wielu mężczyzn sobie fantazjuje ale nie robi takcih rzeczy, Ty tak nie uwazasz?

Gość gość
Te z was które znają angielski nawet w jakimś tam stopniu niech wejdą sobie na forum Roosha V to otworzą oczy i będą czujniejsze, bo naprawdę jak się ich czyta to się nóż w kieszeni otwiera i aż szkoda mi tych naiwnych dziewczyn. A oni po Polsce też grasują. Ten chu*jek nawet wydał książkę Bang Poland, czyli jak wyrywać laski na sam seks bez zobowiązań w PL. Bądźcie czujne i nie dajcie się rypać tym roznosicielom cyst i innych syfów! Najwięcej ofiar jest wśród młodych naiwnych niedoświadczonych dziewczyn i niedowartościowanych dziewczyn z prowincji dla których seks z kimś "orientalnym" to jest coś i myślą, że pana boga za nogi złapały i on będzie z nimi zawsze bla bla bla. A oni na drugi dzień po kolejnej imprezie walą już inną Nikosię. Peace :D

Gość gość
Mało tego, ten sam ćwok promuje też ostatnio gwałty na kobietach, uzasadniając je, że nie oznacza często tak i że kobietę należy przytrzymać. Chyba został za to nawet aresztowany ostatnio w UK, ale nic mu nie zrobiono.