Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Jakie SPA w Poznaniu jest godne polecenia? Przede wszystkim chodzi mi o miłą obsługę, bez jakiś głupich uśmieszków czy uwag (chciałam zabrać mame na 55 urodziny) i jakie zabiegi będą dobre dla mamy ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruczoczarnaa Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 a masz jakieś konkretne wymagania? chodzi Ci o coś bardziej zdrowotnego, czy bardziej relaksacyjnego? ze swojej strony poleciłabym spa w termach maltańskich. świetna obsługa, zdecydowanie sami profesjonaliści. są mili, wyrozumiali i wytłumaczą, jeśli masz jakieś wątpliwości. jak już zabierasz mamę, możesz zdecydować się na pakiety, bo to nawet bardziej atrakcyjna opcja :) moja mama bywa tam na kąpielach solankowych i mówi, że fajnie się po nich czuje. fajną sprawą są też masaże kamieniami. generalnie bardzo duży wybór tego typu rzeczy. a jeśli chodzi o inne ośrodki, nie bardzo się orientuje, bo jak już trafiłam na dobre spa, to go nie zmieniam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 no właśnie słyszałam o tym spa w termach, spa1306 to o to chodzi? na stronie na fb mają dużo pozytywnych opinii więc chyba się zdecyduje, a tam jest raczej dużo młodych dziewczyn czy są też panie w wieku Twojej mamy? bo moja się troche wstydzi a chce zeby czuła sie maksymalnie komfortowo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 na pewno chodzi o to: www.spa1306.pl/pl/spa-1306 bo to jedyne spa z taka nazwa w Poznaniu a nawet w Polsce ;)) co do pakietów sie nie wypowiem, ale zdecydowanie polecam masaże, zwłaszcza jak sie dużo siedzi przy komputerze! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatusiak Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2016 ja też polecam www.spa1306.pl/pl/spa-1306 chodzę tam sobie na masaże. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 tak jak już kilka osób napisało, spa w termach maltańskich - przemiła obsługa i najlepiej żeby oni doradzili jakiś zabieg dla Twojej mamy, w koncu na tym polega ich praca;) na pewno będzie to strzał w 10, jeszcze nie wyszłam nigdy stamtąd niezadowolona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ralalalala Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2016 weszłam żeby zaproponować 1306 w termach maltańskich ale widzę że mnie kilka osób ubiegło - polecam, w dużej mierze też ze względu na obsługę - dziewczyny są przemiłe!!!! do tego znają się na swoim fachu więc jeśli ktoś jest niezdecydowany to one szczerze doradzą, na dodatek patrząc na realne potrzeby naszego ciała, a nie na to by jak najwięcej na nas skosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2016 spa 1306 :) zabiegi chyba masaże najlepsze! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2016 zgadzam się z poprzedniczkami:) świetne spa!@ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 również znam i lubie wspominane przez dziewczyny spa, chodze na tyle na ile fundusze pozwalaja;))) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 Również zgadzam się że warto wybrac się do spa w termach maltańskich, bardzo wysoki poziom a do tego całkiem niezłe ceny, zwłaszcza że maja duzo promocji sezonowych;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 12, 2016 zdecydowanie wspominane już spa 1306 w termach maltańskich! byłam dwa razy i póki co naprawdę złego słowa nie moge powiedzieć, zabiegi przynosza efekty, panie wiedzą co robia, wystrój boski! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 podobnie jak większość piszacych również jestem za spa w termach maltańskich, bo maja wysoki poziom usług w porównaniu do konkrencji, trafiłam tam z przypadku i już zostałam:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 o tak, spa w termach w Poznaniu zdecydowanie jest godne polecenia, chodzę od pół roku na masaże i sa cudowne, pomagaja na zwyrodnienie kregosłupa i to bardzo, podobnie jak basen:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2017 SPA 1306 tylko! Najlepsze masażystki :) wspaniały relaks ale też ulga dla mojego chorego i bolącego kręgosłupa, bardzo polecam! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 ja również mogę polecić spa w termach maltańskich, robiłam tam manicure i pedicure i pazurki są prześliczne, ładnie się trzymają. na masaż zachęcona opiniami tutaj też się wybieram :-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach