Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Lusia95

Problemy z okresem i jajnikami.. pomocy ??!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Słuchajcie mam problem i to wielki. Otóż mam problemy z miesiączką. Przez jakiś czas praktycznie nie miałam miesiączki, wyskoczyła mi taka gula w podbrzuszu, jeździłam po lekarzach, na usg nic nie wychodziło, później mówili mi że to tłuszczak,że mam położyć się na 4 dni do szpitala oni mi to wytną i po kłopocie (oczywiście nie poszłam na to ) później że niby to rak! W pewnym momencie okazało się że to torbiel. W tamtym roku miałam torbiele na prawym jajniku ok 6-8 cm, chcieli mi jajnika usunąć lecz nie zgodziłam się i leczyłam się tabletkami antykoncepcyjnymi(nie pamiętam ich nazwy) . Po wyleczeniu(wysuszeniu) się z torbieli pojawiła mi się miesiączka. Miałam ją może ze 3 miesiące (oczywiście miesiąc po miesiącu). I Od października tamtego roku do kwietnia tego roku miałam miesiączke 3 razy. W Marcu miałam ostatnią miesiączkę trwała może ze 3 dni(?). W kwietniu wróciłam do Polski poszłam zrobić badania wyszło niby wszystkojest ok, ale powiedziała mi że mogę prawdopodobie nie mieć dzieci heh... smutas.gif I przepisała mi tabletki antykoncepcyjne SYLVIE 20, po czym powiedziała mi że mam je brać od momentu kiedy zacznie mi się miesiączka.Wyszłam z gabinetu zapłakana, i załamana. Miesiączkę dostałam dopiero wczoraj mocno bolesną i teraz pytanie do was kobietki. Czy mam zacząć brać te tabletki czy poczekać do sierpnia jak wrócę do Polski i zrobić szczegółowe badania? Boję się tego wszystkiego i nie wiem co robić. Liczę na waszą pomoc. Dziękuję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować