Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci najpierw prowadzają się z kobietami wątpliwej reputacji a na żonę biorą..

Polecane posty

Gość gość

grzeczną kobietę. Skąd ta hipokryzja? No nie wiem np. dam głupi przykład Radosław Majdan, pierwszy plejboj we wsi, wywściczył się z dodami, prostytutkami, a teraz bierze sobie starszą od siebie stateczną panią Rozenek

Gość gość
Bo chcą się czuć dowartościowani. Młoda głupia dziewczyna która nic w życiu nie zaznała łatwo da się zbałamucić wizją utrzymania i rzekomej stabilizacji. Czasami widzę na FB profile młodych Azjatek robiących sobie zdjęcia w domach swoich grubych podstarzałych Szwedów, które wyglądają jak w lat 80-90, ale dla tych kobiet to jest coś, to jest luksus, to jest lepszy świat.

Gość gość
Wiadomo, że żadna szanująca się równolatka która pracuje i coś osiągnęła w życiu nie lizała by takiemu chłopu stóp, tylko robiła uwagi, że nic nie zmienia w życiu, że się nie rozwija, że powinien zrobić remont, zmienić mieszkanie, zadbać o soebie, schudnąć, postarać się o lepszą pracę albo awans, więcej zarabiać, więcej oszczędzać, a taka młoda biedna dziewczyna nie stawia żadnych wymagań i patrzy w jełopa jak w obraz zachwycając się tym "starym" tanim zachodem, który jej funduje, bo nie ma skali porównawczej. Już teraz rozumiesz?

Gość gość
16:00 paniusiu, czytaj uważnie. Temat nie jest o tym, dlaczego kobiety się godzą na taki związek tylko laczego faceci najpierw gonią się z osobami wątpliwej reputacji, a nawet d****arskimi a na żonę takiej dziwwwfffkary już nie chcą, tylko grzeczną.

Gość gość
Pewnie z tego samego powodu dla którego grzeczy i ułozony mąż odchodzi od grzecznej i ułożonej żony do starszej baby z bagażem doświadczeń. ps. Nie wiem czy majdan jest dobrym przykładem na to co opisałaś bo jego pierwsza żona ździrowata nie była.

Gość gość
no dobrze, to może nie Majdan. O, np. mój brat. Podobały mi się takie typowe typiary z dyskoteki, takie co to tylko tipsy i dyska im w głowie, ale za to na maksa zrobione i tzw. doopy do roochania. A teraz parę lat minęło i sobie wziął grzeczną dziewczynę i jeszcze mi mówi że chciałby by siedziała jak naldluzej na swojej wsi i nie zdążyła się zepsuć :/ albo mój kolega, na facebook widzę jaki jest jego typ kobiety, ma mnóstwo zjaiomych typu czarnulka wydziarana z miną i pozą dzifffki, zdjęcia bez stanika, roznegliżowane, dziwne pozy... a na żonę sobie wziął tzw. NORMALNĄ dziewcyzne. ładną ale nie wulgarnie epatującą seksem,. Po co biorą grzeczne, przecież ich marzenia to wulgarna dziunia z c...pą na wierzchu

Gość gość
Alr Ronzek jest z taj samej kategorii, tylko inaczej zostala wypromowana. On z Nia sie nie zwiazal dlatego, ze jest stateczna Pania, tylko pewna siebie, rozrywkowa i dobrze zarabiajaca gwiazda TVN. Moj maz z nikim nie szalal :P

Gość gość
Autorko nie pisz faceci a niektórzy faceci - to różnica. A dlaczego? A bo ludzie są różni i przez lata gusta im się zmieniają. Ja też wolałam kiedyś inny typ mężczyzny a teraz wolę inny. I cóż w tym złego/dziwnego?

Gość gość
Najlepsi są ci, ktòrzy latają jak kundle, a potem szukają dziewicy.

Gość gość
Bo seksualnie mają zamiar się spełniać nadal z takimi paniami o wątpliwej reputacji, a żona lepiej żeby była wierna i uległa (a więc grzeczna i nobliwa), to on będzie mógł spokojny wracać do domu. To takie proste.

Gość gość
Jakos nie zauwazylam zeby te rozwiązłe kobiety były w zyciu starymi pannami. Większośc w swoim czasie jednak staje na ślubnym ołtarzu.