Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiecie facet?

Polecane posty

Gość gość

Na serio sie pytam...odnosze wrazenie ze wiekszosc kobiet wiaze sie z facetem dla forsy bo same sa za leniwe by pracowac albo malo zarabiaj nie maja kariery lub hobby sa oczywiscie wyjatki ale to tylko wyjatki no i zastanawiam sie (bo faceci zachowuja sie w pl jakby robili kobietom jakas przysluge ze wsadzaja w nia penisa)- gdybys miala duzo forsy , kariere , podroze po co ci facet i dziecko tak na serio? to tylko niewolnictwo a tutaj widze takie tematy glownie jak znalezc faceta i mysle ze moze kobiety nie moga nawet zrozumiec ze sa zdolne do tylu rzeczy a potem juz maja dziecko i koniec z wolnoscia 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Poczytaj psychologie ewolucyjna Davida Bussa.

Gość gość
no ja taka nie jestem dlatego jestem sama ale z drugiej strony póki co mam pieniądze, nie mogłabym być utrzymanką bo tu trochę uwłacza mojej godności. drugim powodem jest to, że mam chyba za wysokie wymagania skoro nikt mi się nie podoba. a jak już się spodoba, to się znudzi.

Gość gość
taka prawda że dziewczyny co mają pieniądze i rodzice ich nie wyrzucają z domu często nie mają tak ograniczonego myślenia i chcą się związać z miłości prawdziwej a nie dla pieniędzy. a dużo dziewczyn takich z rodzin patologicznych lub z biednych wsi widzą w facecie pieniądze.

Gość gość
chyba jest odwrotnie bo dziewczyny ze wsi wierza w milosc takie sa naiwne

Gość gość
18:40 nie masz wysokich wymagan, masz zryta osobowosc poprzez slabe wdruki w kluczowych momentach twojego zycia.

Gość gość
zapewne niektorych panow zdenerwuje ten temat...ah pomyslec ze niektore nie chca byc wasza darmowa sluzaca...

Gość gość
18:48 aha, a możesz coś więcej powiedzieć? ciekawe, chociaż żyję zupełnie normalnie. to źle że nie podoba mi się gruby pijak po zawodówce jeśli ja sama jestem inna?

Gość gość
Też się zastanawiam, po co kobietom faceci. Ja żyję sama i nie wyobrażam sobie mieć faceta.

Gość gość
18:48 to nie badz, chuj z toba. :P

Gość gość
18:47 naiwne ale na pieniądze. może dziewczyny z miasta niektóre są bardziej rozwiązłe ale one czują się jak wyzwolone feministki :)

Gość prawictwo pospolite 152
no trochę racji masz .. Ale to samo działa w drugą stronę .. Kobieta mysli ze jak facetowi da tyłka , to ten będzie zadowolony .. Seks to za mało , mnie nie jest tak łatwo uszczęsliwić.. Oczywiscie ktoś moze powiedzieć jak nie seks to co ?

Gość gość
jak mi hormony szaleją to naprawdę nie wiem po co,ale jak już to minie to do miłości i do uśmiechu

Gość gość
ale temat...kilka dziwek napisalo...

Gość gość
Bycie zona polaka naprawde sie nie oplaca.Malo na ogol zarabiaja wiec o jakims luksusie mowy nie ma ale wymagania to maja ogromne. Trzeba im uslugiwac, zapomniec w ogole o sobie, oczywiscie wiernosc i do tego jeszcze uroda ( na przyklad wygladac jak modelka przy jego malej pensji gdzie nawet na dobre kosmetyki diora nie stac) i do tego jeszcze robic wszystko z usmiechem.Eeeh nie chce mi sie. Wole sama sobie pracowac miec wolsnosc i na wszytsko mnie stac.

Gość gość
seks tez lepszy z ogorkiem

Gość gość
Ja tam nie uprawiam seksu w ogóle, żaden facet nie umiał mi dać takiej przyjemności, jaką daję sobie sama. Sorry.

Gość gość
Facet jest mi bardzo potrzebny do noszenia ciezkich zakupow i prowadzenia samochodu. Mam prawo jazdy, ale boje sie siasc za kierownica :) Dzieci bym tez sama nie zrobila.

Gość fightforfreedom
Ja noszę zakupy sama, prowadzę lepiej niż większość facetów i nie chce mieć dzieci :D Facet mi zbędny.

Gość gość
wiecej takich kobiet przynajmniej nie bedziecie meczyly slubami i bachorami :)

Gość gość
Ja uważam, że raczej tzw 'patologia' wiąże się dla pieniędzy. Nie mają ich, więc szukają źródła, tutaj facet spada z nieba bogaty jak nie wiem co, więc źródło się znajduje. Natomiast normalni ludzie nie patrzą na to jakoś wyjątkowo, dlatego czekają na to prawdziwe zakochanie i dopiero wtedy wchodzą w głębsze relacje :) po przykładzie mojej koleżanki wiem, że właśnie 'patologia' przeżywa ewentualne zakochanie inaczej, płycej. Nie chcę tutaj nikogo obrażać. A oto i przykład: do mojej klasy chodzi koleżanka właśnie z takiej 'patologii'. Tylko ona jako jedyna ze znanych mi osób pochodzi z tego typu społeczności i tylko ona co trochę zakochuje sie w kolejnych facetach, to w jednym, a za kilka dni w drugim. Dla mnie to jest żałosne, uważam, że zakochanie musi dojrzeć.

Gość gość
nie wierze w milosc

Gość gość
Na co facet. Zabawa w zwiazek jest fajna na poczatku czy jest napiecie. A potem, faceci sie lubia bawic, uciekac od odpowiedzialnosci. Zrobisz sobie dziecko, zaczniesz sie starzec a on bedzie sie ogladal za mlodymi d****i. A Ty bedziesz cierpiala. Zawsze tak jest. Kazdy facet po dlugoletnim zwiazku mysli o mlodych. Gdyby kobiety w tym kraju byly w lepszej sytuacji.A tak jak rodzice ci nie pomoga, jestes zdana na siebie to mozesz zyc jak nedznica. Ile kobiet w Polsce zarabia tyle zeby godnie zyc w pojedynke?

po to żeby kobieta miała wszystko przy sobie i nie musiała szukać na zwewnątrz; dziecko; uznanie; miłość ; przyjażń; bliskość wewnętrzna; sojusz...

Gość gość
Dobrze zarabiam i jestem samodzielna, ale lubię przytulić się do swojego faceta. Rozmawiać z nim, uprawiać seks i troszczyć się o niego.

Gość gość
polscy faceci nie maja forsy tylko wymagania

Gość gość
Po to aby miała dziecko, i na starość miała oparcie, czym starsza kobieta tym z dzieckiem trudniej, będzie bezdzietna, chore osobniki przyroda eliminuje.

Gość gość
Pomijając te wasze żale, frustracje na temat forsy, wyzysku i innych pierdół, odpowiem na pytanie. Po to bym go kochała a on mnie, bym czuła że to jest ten człowiek z którym chce być i w radości i w smutku, dla którego z radością wracałabym wcześniej do domu, przy którym czułabym się naturalnie i swobodnie i wiele innych rzeczy, co pisać już nie będę.