Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Brzydz臋 si臋 brudas贸w

BRAK HIGIENY W PRANIU U CHYBA WSZYSTKICH

Polecane posty

JAK MO呕NA PRA膯 COKOLWIEK NA 40掳C? Wed艂ug mnie podstawowy program to 90掳C Jak mo偶na pra膰 rzeczy codziennego u偶ytku na 60掳C? No dobra, na 60 piore ciemne rzeczy, kt贸re jak wiadomo szybko blank膮, co艣 co jest nowe, co wymaga delikatniejszej piel臋gnacji to ok, 60 stopni to akurat. Ale jak mo偶na pra膰 jasne rzeczy poni偶ej 90 stopni? Mam 37 lat i dwoje dzieci (w sierpniu troje) i nigdy przy prasowaniu nie spotka艂am si臋 z tlust膮 plam膮, jedyne plamy jakie s膮 nie do zdarcia to farba i nieliczne jakie艣 cuda. A kole偶anki panika Bo jeansy uchlapa艂a sobie olejem, a ja sobie my艣l臋 z czego ona panik臋 robi, mi si臋 zawsze dopiera. Mam wszystkie rzeczy moje oraz moich dzieci markowe, wiec nie mam problemu z niszczeniem si臋 ubra艅 przez byle co W sumie to nie dziwie si臋, 偶e Wam si臋 rzeczy roz艂atuj膮 w pralce jak macie #ciuchyzchinola. Leje z Was i nie mog臋 si臋 nadziwi膰 takiego braku higieny, przecie偶 te wszystkie ciudhy s膮 po prostu brudne :/ A 40 stopni to nawet woda nie jest ciep艂a :/ Ach ta oszcz臋dno艣膰 i pazerstwo Polak贸w Aha i jak mo偶na pra膰 pe艂ny b臋ben? Przecie偶 to si臋 ani nie wypierze ani nie wyp艂ucze. A no tak, bo mniej za wod臋 wyjdzie! Hahahaha, oszcz臋dzajcie sobie dalej :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
60 stopni wybija wszystkie zarazki. a jak w nizszej temp. to mozna potem zelazkiem przejechac i po problemie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lecz sie autorko na g艂owe, albo na nerwice natr臋ctw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sam si臋 lecz dziadu

Udost臋pnij ten post

Zabija wszystkie zarazki? No nie wiem.

Udost臋pnij ten post

I na oko艂o 15 programowi tylko jeden jest na 95 stopni, no ja p*****le.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe jaki % PL puszcza raz w miesiacu lub po brzydkim praniu sam pusty beben do przeplukania i nie zamyka drzwiczek pralki jak i przeciera po kazdym praniu kolnierz pralki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak wyobra藕 sobie niekt贸rzy musz膮 oszcz臋dza膰,ba niekt贸rzy ci臋偶ko pracuj膮c te偶 musz膮 oszcz臋dza膰. Mo偶e i nie maj膮 markowych ubra艅,mo偶e oszcz臋dzaj膮 wod臋,mo偶e nie maj膮 czasu zajmowa膰 si臋 takimi g贸wnami jak to w jakiej temperaturze kto艣 pierze,jakie ma ciuchy,i ile wrzuca do pralki. Masz dw贸jk臋 dzieci to 偶eby mie膰 na pisanie takich pierd贸艂 czas to musisz mie膰 g艂upola co ci na te ciuchy zapierdala.呕ycz mu by jak najd艂u偶ej zapierdala艂 bo i czasem tobie przyjdzie oszcz臋dza膰.

Udost臋pnij ten post

W sierpniu tr贸jk臋 wyobra藕 sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widocznie ci臋 na to wszystko sta膰 z 500plus na to twoje pranie dostaniesz wi臋c spoko. A ja pior臋 tak jak mi si臋 podoba jak potrzeba to w 40,60 czy 90 stopniach.I nienawidz臋 ludzi kt贸rych to wszystko interesuje.A i pralk臋 wycieram i p艂ucz臋. A twoje dzieci czasem bakterii teraz gdzie艣 nie za艂apuj膮,uwa偶aj bo jak si臋 z brudasami zadaj膮 to r贸偶nie mo偶e by膰,i co wtedy??Brudasy w nie markowych ciuchach z twoimi dzie膰mi??

Udost臋pnij ten post

Mam tylko 500plus na jedno dziecko, bo mi przekracza :( A co zazdrosna, bo masz tylko jedno dziecko i nie dostaniesz? Hehe, przykro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nienawidze ludzi ktorych wszystko obchodzi,wuj kogo obchodzi jak piore,moge nawet w reku:):):)

Udost臋pnij ten post