Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznawać kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie poznawać kobiety gdy jest się 30 letnim pracującym singlem? To już nie studia, gdzie okazji było mnóstwo i kogoś się poznawało. Gdzie 30 letni mężczyzna może poznać kobietę? Tylko nie piszcie, o portalach randkowych...

Gość gość1984
chyba ciężko teraz gdzieś kogoś poznać

Gość gość
Do klubów nie chodzę bo to nie moje klimaty. Jestem raczej typem spokojnego inteligenta. Kiedy koledzy imprezowali, to ja siedzialem w ksiazkach... Jedno stracilem, drugie zyskalem. W ostatecznym bilansie, tym leniom czasem zazdroszcze...

Gość gość
Silownia,basen, kregielnia ,u znajomych , plaza nad morzem , w pracy ,nie wiem bo ja sama jestem sfrustrowana ,baba z 30+

Gość gość
Jak ja Zazdroszcze tym, ktorzy poznali swoja milosc jeszcze w czasach szkolnych i sa do dzisiajch. Mialbym o wiele latwiejsze zycie, wszystko wygladaloby zupelnie inaczej ....

Gość gość
burdele dobre, sporo ich tam, albo roksa

Gość gość
21;36 Jak brzmi moje motto nie poddawaj sie, wychodz do ludzi gdziekolwiek, ja tez jestem sama ale ja juz nie chce nikogo, chce zostac sama z wlasnego wyboru.

Gość gość
teraz to już tylko internet. Przespałeś swój czas, to się rejestruj na portalach.

Gość gość
Pierdu, pierdu... Portale to wyciąganie kasy. Będą ci sztuczne boty albo wynajęci pracownicy udawać zainteresowanie bylebyś tylko płacił abonament. Pic na wodę. Zbierają twoje dane i wyciągają kasę. Może trafi się jakaś zdesperowana, gruba, przypadkowa, nie w twoim klimacie. Szukaj lepiej w realu chłopie. Dziś takie portale to 100% biznes i nic więcej.

Gość gość
Zmień prace tam gdzie dużo kobit, ja akurat trafiłem nie specjalnie , że nie mogę się odpędzić, nie ma takiej co by nie chciała , nawet mężatki, z 3 nawet wariują na moim punkcie. Nie wiem co jest, czy jestem normalny, a wszystkie miały jakiś jełopów, śmiałość mam lubię pogadać.

Gość gość
na pielgrzymce do czestochowy, na lednicy co roku, rozgladaj sie kazdego dnia i o kazdej porze, wszedzie nawet w sklepie, autobusie, pkp, tramwaju, przystanku.

Gość laski są wszędzie
krwa co za tępak, laski chodzą wszędzie naokoło, podejdź i zagadaj, a jak da ci kosza to podejdź do następnej aż do skutku, tyle filozofii biedny prawiczku