Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dogobogog

Mam 35 lata i marze o tym by wylizać i wypieścić ciało nastolatki

Polecane posty

Gość dogobogog

Jak w temacie nagie, jędrne to ciało dziewczyny w wieku 16 -19 lat sprawia ze mam łzy w oczach.

Gość fajfós
Chyba śnisz koleś, dzisiejsze małolaty to spasione, obrośnięte tłuszczem kluchy obżerające się fast foodami i dojące słodkie napoje.

Gość gość
dla ciebie q**siku to juz przedzial 30-40. obudz sie, bo juz nie jestes nastolatkiem, chociaz moze dziecko w tobie drzemie to powloka juz dojrzalego prosiaczka :classic_cool:

Gość gość
Mam 18 lat i aż mi się niedobrze zrobiło...

Gość dogobogog
gość dziś Co nie zmienia faktu że marze o nastolatce :)

Gość gość
oj zebys ty wiedzial ze ja marze o triple anal penetration. no i? w wieku 16-22 l nie widzialam swiata poza rownolatkami/max 2-3l roznicy. podobnie moje kolezanki. nie wiem jak teraz mlodziez jest chowana

Gość gość
są takie co jak odpowiednio zapłacisz ( z polowe wyplaty, bo mlode ladne sie cenią)to z Tobą pójdą, tylko od takich co z Tobą pojdą możesz coś złapać :P

Gość gość
Ja mialem 18latke ,jak mialem 23 lata ...to bylo 20 lat temu ....teraz też mażę. :-)

Gość biznesmen35
też marze, żeby takiej 15-16-latce, jeszcze nie śmiganej, zerwać banderolę :classic_cool:

Gość gość
Debile,łeb siwieje ..dooopa szaleje:-D

Gość gość
takie nieśmigane, albo idą do łóżka z fajnymi młodymi chlopakami , albo z meżem lub ukochanym z którym spędzają potem zycie jak są porządne, albo dla takich jak Ty jak są z tych "lepszych" liczą po kilkadziesiąt tyś za rodziewiczenie; albo jesteś fajnym młodym chlopakiem i spotykasz fajną młodą dziewczynę, albo jesteś panem z średnikm wieku i placisz rownowartość dobrego samochodu lub mieszkania młodej dziwce (nawet jak jest dziewica)

Gość gość
nie wiem jak mozna placic kupe kasy za rozdziewiczenie. dla mnie to jest oblesne. przerwanie blony to jest czarna robota do odwalenia i kazda sie cieszy jak juz ma to za soba, te niezreczna sytuacje, bo wtedy mozna zaczac karuzele na q**sach. co wam sie tak podoba w rozdziewiczaniu, czuc jakis opor w c***e? dla mnie blona nie jest warta nawet 5 zl. jedyna cudowna rola jest taka, ze chroni przed infekcjami intymnymi.

Gość prawik29
haha masz szansę, ja dzisiaj jadąc na rowerze widziałem dziewczynę około 18 lat i łysego faceta około 50tki, początkowo myślałem że to ojciec z córką ale jakoś tak szli objęci że aż dziwnie to wyglądało, zbliżam się coraz bardziej gapiąc się cały czas na nich, a oni widząc to nagle zaczynają się całować :D kurde aż niedobrze mi się zrobiło, ale z drugiej strony rozbudziło to we mnie nadzieję że ja też jeszcze mam szansę na nastolatkę skoro taki dziad może mieć :D :D :D no i żeby nie było ten facet nie był ani kasiasty ani specjalnie przystojny, ani dobrze ubrany, po prostu taki zwykły gość koło 50tki, sam nie wiem o co tu chodziło, może miłość? :D

Gość gość
też o tym marzę :)

Gość gość
Choć dłubanie w nosie to czynność powszechna, w większości kultur uważane jest za tabu. O ile wielu osobom zdarza się dłubać w nosie, obserwowanie tej czynności u innych powoduje mieszane uczucia wstrętu i rozbawienia. Dłubanie w nosie uważane jest za "niehigieniczne". Rzeczywiście, czynność ta nie służy czyszczeniu nosa w sensie higienicznym, lecz udrożnieniu dróg oddechowych, gdyż najważniejszą funkcją wydzieliny nosowej jest filtrowanie wdychanego powietrza z zanieczyszczeń stałych. W porównaniu z dłubaniem, wydmuchiwanie nosa w chusteczkę nie jest uważane za aż tak niehigieniczne. W przypadku mukofagii następuje konsumpcja treści wydobytych z nosa. Jest to również czynność powszechna[potrzebny przypis], ale stanowiąca jeszcze większe tabu. Nawet osoby, które same tego dokonują, odczuwają wstręt na widok tej czynności u innych