Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka00

Jak sobie poradzić z wysokim libido mając partnera który nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Gość Aśka00

Zastanawiam się jak wy dziewczyny radzicie sobie z wysokim libidem mając chłopaka/męża który nie chce uprawiać seksu bo jest wiecznie zmęczony albo wiecznie mu się nie chce? Zdrada czy masturbacja? Miała któraś z was takiego partnera?

Gość gość
Oczywiście, że zdrada. Na co ci chłop co Cię nie chce przelecieć?

Gość gość
nie zdrada,zerwanie. pewnie jest gejem

Gość gość
Pewnie jestes kloda w lozku a bycie kloda to najgorsza sprawa nawet piekna kobieta nie moze byc kloda

Gość gość
też mam wysokie libido , mój partner nie wydala już , to sobie pomagam , tyle wspaniałych gadżetów jest do wyboru i koloru

Gość jużpo
masturbacja :) ale jednak wolałabym,żeby to był On :)

Gość gość
jak facet chce dużo seksu a kobieta nie to wina faceta, jak kobieta chce dużo seksu a facet nie to też wina faceta - weźcie się baby zastanównie nad sobą a jak wam mało to po seksie zróbcie sobie dobrze a za sam pomysł o zdradzie bym ... ponieważ według tego toku myslenia to co drugi facet powinien zdradzać

Gość gośćjdhjsh
Yyyyy ja myslę że powinieneś z nią porozmawiać i opowiedzieć jej o swoich potrzebach. Może namówisz ją na jakieś zabawki erotyczne tutaj jest bardzo fajny asortyment w świetnych cenach www.sexish.pl

Gość gość
zdrada, zdrada, zdrada, jechaj się we wszystkie dziurki kotku

Gość gość
jaka zdrada oszalałaś? Po pierwsze rozmowa! może wina leży też po twojej stronie po części? Postaraj się rozbudzić w nim najdziksze fantazje.. nie wiem przebierz się za pielęgniarkę czy coś..ostatnio widziałam fajne erotyczne przebrania na http://freetaboos.pl/erotic-fashion-c-17.html może to wystarczy? myślę że warto spróbować

Gość gość
moja ma libido, że szok a jak chce się jej, to leży i czeka :D

Gość gość
nigdy takich kobiet nie moglem zrozumiec

Gość Sara_gościówa
Kiedyś miałam takiego chłopaka. Jego potrzeby nawet w połowie nie były takie jak moje... jemu nie przeszkadzało jak do zbliżenia dochodziło raz na 2 tyg, mnie bardzo :( oprócz tego nam się świetnie układało więc nie chciałam z nim zrywać, dlatego sobie nakupiłam zabawek. Niestety związek rozpadł się z innych powodów, ale za to teraz z obecnym chłopakiem dalej korzystamy w sypialni z zabawek :) jesli ktoś szuka sprawdzonego sklepu to polecam wstydliwie.pl mają super zabawki, a przesyłki sa zawsze dyskretne.