Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdalam sobie sprawe z tego jak bardzo jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nic a mam juz prawie 26 lat :( Skonczylam (smieszne) liceum wieczorowe dla doroslych (nie dlatego, ze nie dawalam sobie rady w dziennym, mama byla powaznie chora, zajelam sie nia, troche tez sie zalamalam, bylam zdana na siebie tylko). Matury nie zdalam za 1 razem, zabraklo mi 1 pkt... Przez kilka lat swojego zycia nie robilam nic. Masakra :( Jak ja mam dalej zyc. Zapowiadalam sie dobrze, zawsze pilna, ambitna, swiadectwa z paskiem. Patrzac teraz na mnie i moje zycie to jest nie do uwierzenia. Mam puste CV. Nie mam pracy, kasy, konkretnego wyksztalcenia . Choruje na depresje. Nie chce zyc :(

Gość gość
Nie możesz mówić że nic nie robiłaś. Opiekowałaś się chorą mamą a taka opieka to przecież duże wyzwanie dla każdego a co nie każdy potrafi. Po drodze się po prostu zatopiłaś w pomocy i opiece a rezultatem tak wielkiego zaangażowania może nadejść depresja. Teraz Ty jesteś chora i koniecznie musisz spróbować poszukać fachowej pomocy dla siebie. Nawiasem mówiąc, masz doświadczenie i jeżeli potrafisz się kimś opiekować to postaraj się zrobić wieczorowe kursy w tym kierunku. Nie musisz zostać pielęgniarką czy lekarzem. Napewno osoby które wiedziały mogą Ci napisać zaświadczenie że to prawda i TO możesz zaliczyć do CV. Najpierw zadbaj o siebie. Powodzenia

Gość gość
I lepiej się zalic na beznadziejnym forum niż w końcu zrobić coś w swoim kierunku?

Gość gość
Nie mam po co zyc