Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredek

Przemija uroda w Nas

Polecane posty

Jeszcze kilka lat temu kazdy czuł sie jak Prometeusz wchodząc tutaj z rozpaloną pochodnią a dziś? Nie pytam o wnioski a o to jak kazdy z Was reaguje na przemijanie . sam zauważyłem że coraz bardziej mi sie po prostu nie chce. Kiedys pewnie stawał bym do walki prowokowany życiem , szamotał bym sie z tymi co nie maja racji a dziś ? Po prostu mam to tam gdzie powinienem miec juz wczesniej czyli uroda naprawde przemija ;)

Gość Kasiura wredna
Szamotanie z tymi co nie maja racji, nie dodaje urody. Wrecz przeciwnie i pewnie dlatego sie nie chce. Za to szamotanie z wlasnym pozadaniem to juz cos innego, chociaz tez nie jest to potrzebne:)

Gość gość
Witaj haja czy awaria w piwnicy.

Haha ;) obudził się mój podszyw w końcu nieroba jeden! A już myślałem że się zapłacze po jego stracie. No teraz wierzę że kogoś boli sam fakt że Kredoslaw nadal na flagowym pływa. Czekam na kreatywność znudzonego specjalisty który czepia się brzytwy haha.

Gość gość
gość dziś Weź pigułkę, paranoiczko :O

Co Ty opowiadasz...Jakaś fotka wcześniej i dziś?:-P coś za coś:) więcej zmarszczek za więcej rozumu;) musi się chcieć, bo inaczej zamawiać trumnę i koniecznie organistę:-P ;)

Oooo! Słowianko witaj! Czy Ty też jesteś w składzie anonimowych gości czy tylko ktoś tu mąci wodę w naszej studni ;)

Gość gość
Kredku "pamietam każdą chwilę" opowiedz nam o tym :P

Każda wartą uwagi ;) teraz czekam aż odważny troll sam się odda w kłopoty haha. Jakoś nie widzę by nadal uważał się za spryciarza! Niby taki odważny a strach go obleciał! Zobaczę ile ma odwagi i wcale nie muszę podpuszczac. Po prostu gdzieś w tym wszystkim zaczyna się łamanie prawa a skoro jest ktoś tak pewny siebie zobaczę czy bajki o bezradności policji nie wystraszą naszego trollka

Gość gość
Kredek co za odważny temat. Naprawde tak się czujesz staro?

Gość gość
Ciacho o kredek lubi!

Jestem już stary i choć czasami czuję się jak mlodzieniaszek to gimbaza zawsze była mi obca ;) jestem z tych starych capow co uczył się z czytanki "Ala ma kota a kot ma ale" :classic_cool: a pociąg zawsze będzie mi się kojarzył z swojskim " piwkoooo piłeczki! Jasne pełne! Piwko piweczko" i można było palić w wagonie i na peronie! Dziś? Wszystko się zmienia i nikt już nie woła "piwko" i nie ma już takich pociągów hihi jak kiedyś! Owszem czasami mnie jeszcze coś pociąga ale coraz częściej zasypiam na fotelu oglądając bzdurne teleturnieje haha więc jak tu się czuć młodo?

Gość gość
Ucz gimby!

Gość gość
Kredosławowi młodość tež się kojarzy z ostrym obciąganiem :-D