Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gościu obrażający Namysłów

Polecane posty

Gość gość

Dobrze wiesz że w Namysłowie nie ma brudu syfu meliny slumsów kartonów zelby bo to miłe i czyste miasto oraz zadbane nie ma tam smrodu przecież pokazywałem ci foty na panoramio wpisz sobie Namysłów w Google i zobacz zdjęcia i w Google sobie wpisz NAMYSŁÓW YOUTUBE I ŻADNE Z TYCH ZDJĘĆ TO NIE PHOTOSHOP TYLKO PRAWDZIWE ZDJĘCIA WIEM BO ZMAM NAMYSŁÓW I WIEM JAK WYGLĄDA CZEMU TY SIĘ TAK NA NAMYSŁÓW UWZIĘŁAŚ CO? CO CI NAMYSŁÓW PRZESZKADZA DLACZEGO TAK PISZESZ I CZEMU AKURAT NA NAMYSŁÓW A NIE INNE MIASTO SIĘ UWZIĘŁAŚ Napisz szczerze co w Namysłowie jest nie tak że ci się nie podoba i konkretnie co ci się nie podoba i nie pasuje w Namysłowie ps Namysłów nie jest dziurą wpisz sobie również w Google księstwo Namysłowskie i wejdź na Wikipedie oraz pokój w Namysłowie i też wejdź na Wikipedie i namysłów przez wieki był ważnym miastem

Gość gość
I czemu akurat na Namysłów się uwzięłaś co? Napisz dlaczego akurat na namysłów co on ci zrobił i co tobie się w nim nie podoba

Gość gość
Czemu ciągle tylko obrażasz moje miasto za co przecież nigdy w Nim nie byłaś przecież pisałem żebyś przyjechała a ty wolisz obrażać napisz dlaczego

Gość gość
I jeszcze jedno wpisz sobie w Google powiat namysłowski i wejdź na Wikipedie oraz stobrawski park krajobrazowy oraz gmina Domaszowice oraz Polkowskie i zobacz zdjęcia Polkowskiego i wpisz sobie Michalice józefków Rychnów Ziemiełowice pokój oraz bory stobrawskie

Gość gość
Wpisz sobie też jezioro michalickie oraz Kosikowski nieruchomości i zobacz jakie ludzie w powiecie namysłowskim sprzedają mieszkania i wpisz sobie milez developer pabiniak oraz zsr Namysłów i potem ZSM Namysłów oraz wpisz sobie łączany oraz osiedle siódemka magnolia nad Widawą Namysłów zobacz też mapę drogową Namysłowa i powiatu namysłowskiego zobacz foty Polkowskiego

Gość gość
I zobaczysz że twoje uprzedzenia o Namysłowie i Opolszczyźnie są bezpodstawne (nie taki diabeł straszny jak go malują) wpisz sobie też pokój i zobacz foty tej wsi i wpisz sobie gmina pokój i wpisz sobie w Google Namysłów youtube oraz Namysłów pils (blog kopyra)

Gość gość
I jeszcze jedno jak wpiszesz sobie Namysłów to wejdź również na Google maps i zobacz mapę i zobacz w jakim kierunku od Namysłowa jest polkowskie i po wpisaniu Namysłów wejdź też na wiadomości

Gość gość
I ps robię wszystko byś zmieniła zdanie o Namysłowie czy jest szansa że polubisz Namysłów?

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Po raz kolejny Ci pisze homocwelu wysrany przez własny pampers że nie jestem babą

Gość gość
Poczytaj o tych miejscach o których ci napisałem

Gość gość
19:10 poczytaj sobie o tym wszystkim i napisz co naprawde o Namysłowie i powiecie namysłowskim myślisz (mam nadzieje że nie jesteś taka głupia na jaką sie piszesz )(nie udawaj faceta )