Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochani ile czasu szukaliscie pracy?

Polecane posty

Gość gość

Ja skonczylam inzynierie mechaniczna, wysylam po 2 oferty dziennie i nawet sama zapytania do firm, aczkolwiek nie moge znalezc pracy od 2 miesiecy juz. A wy ile szukaliscie pracy i ile ofert dziennie wysylaliscie?

Gość gość
a w jakiej branzy szukasz?

Gość gość
Jako technolog, inzynier gdzies w firmie produkcyjnej, branza techniczna antykorozyjna, konstrukcyjna albo klimatyzacje.

Gość gość
Moze nie wysylam duzo zapytan bo co 2 dzien gdzies po 2-3 zapytania (lub odpowiedzi na ogloszenia), moze to za malo.no nie wiem.. Ale od 2 miesiecy nikt sie nie odzywa, sprawdzalam moje CV i jest dobre nawet pisalam je za pomoca specjalisty

Gość czizas
pisalam je za pomoca specjalisty x muppet show

Gość gość
2 aplikacje dziennie? Jeżeli na serio szukasz pilnie pracy to powinnaś wysyłać 10 razy tyle a potem ewentualnie się przebranzowac

Gość gość
Ja szukałam 4 miesiące i wysyłałam po 20-50 ofert dziennie, wystawiałam też własne ogłoszenia.

Gość gość
Dorywczą 2 tygodnie po ukończeniu szkoły, stałą 5 miesięcy.

Gość Gonzo 36
Moim zdaniem klimatyzator typu split jest lepszy , koszt założenia takiej klimatyzacji może jest większy ale można precyzyjnie dobrać moc urządzenia do powierchni domu, agregat chłodniczy i tak montowany jest na zewnątrz budynku, obczaj parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje chłodne powietrze na źródło ciepła