Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mi przykro

ZNOwu wakacje a przez męża

Polecane posty

Gość strasznie mi przykro

Nasze dziecko nawet morza nie zobaczy. Juz wyć mi się chce, bo nigdy nie byliśmy na żadnych wakacjach czyli odkąd jesteśmy razem - 10 lat. Nasze dziecko ma 6 lat. On woli sobie pospać, posiedzieć w domu itd. Strasznie mnie to męczy, bo sama z dzieckiem tez nie mogę nigdzie pojechać, bo inaczej rozwód dosłownie, albo pójdzie gdzieś , żeby zrobić mi na złość. Ciągle zasłania się pracą... A pracuje po 8 h. Dziecko mnie ciągle pyta kiedy w końcu zobaczy plaże, morze... A mi jest przykro. Co robić z takim typem człowieka?

Gość gość
Głupia jesteś i dziecku krzywdę robisz. Jak to co masz zrobić? Powiedzieć, że w takim i takim terminie jedziesz z dzieckiem nad morze i albo jedzie z wami, albo niech się pakuje i wypieprza w półprzysiadach.

Gość gość
powiedz dziecku zeby pytalo tatusia

Gość gość
No jak straszy rozwodem to lepiej siedzieć w domu

Gość gość
jechac tak czy siak jak sie chce rozwodzic, to czym predzej podpisac papiery Nie dac sie zastraszyc

Gość gość
Leniowi pieprzonemu się nie chce z własną rodziną i jeszcze takie teksty sypie?? Weź się lepiej rozwiedź i żyj normalnie!!!!!

Gość gość
Mój mąż jako dziecko spędzał wakacje u babci na wsi. Ja miałam dziadków w dużych miastach a wakacje spędzałam na koloniach/obozach i wczasach z rodzicami. Do dziś kiedy zbliżają się wakacje ja mam plany niemal na 2 miesiące a mój mąż w sumie mógłby spędzić urlop w domu. On lubi wyjazdy, szczególnie nad wodę, ale wystarczy mu wypad na weekend. Kilka razy zabrałam go na wakacje/wycieczkę na zasadzie niespodzianki, ale odkąd są dzieci powiedziałam jasno-albo jeździmy razem albo jadę sama z dzieckiem/dziećmi. Kilka razy byłam sama, bo mąż nie miał urlopu i tylko do nas dojechał i wróciliśmy razem, ale że jest strasznie zazdrosny i ma zawsze wizję co się dzieje gdy nie ma go w pobliżu/;-)/ to kiepsko to zniósł. Teraz pyta od ferii-dokąd na wakacje? i bez słowa akceptuje moje i dzieci ustalenia. Na ferie też jeździmy na narty chociaż mąż nie bardzo lubi jeździć, ale zawsze jest zadowolony. Nie wyobrażam sobie nigdzie nie wyjeżdżać, nikt nie zatrzyma mnie w domu. Może jest jakiś problem, że mąż odmawia? np. kwestie kasy, urlopu... Trzeba to przegadać. Szkoda dziecka i Ciebie, w sumie jego też bo życie mu przeleci przed telewizorem.

Gość gość
Gratuluję Znalazłaś sobie męża domatora czyli kogoś idealnego dla mnie. Mam propozycję. Zamieńmy się mężami. Ty mi daj swojego domatora a ja ci dam swojego odkrywcę podróżnika który co jakiś czas wymusza na mnie jakiś wyjazd. Ostatnio wyciągną mnie do Chorwacji i do Wenecji. No ładnie tam jest ale k***a wybaczcie ale ja się na takich wyjazdach zwyczajnie męczę. Nienawidzę straszliwie pakowania, nienawidzę drętwiejącej d**y wiele godzin w samochodzie, nienawidzę tych obcych hoteli gdzie wiecznie mi czegoś brakuje, a w domu mam wszystko czego potrzebuję. Mąż troche sie pozachwyca, troche poprzeklina na problemy logistyczno organizacyjne, a ja co sie z nim i w tym obcym miejscu przemęcze to tylko ja wiem

Gość gość
Wspolczuje faceta frajera

Gość gość
Kopnij go w d..

Gość gość
Możesz sama jechać na wakacje, albo zaplonować teraz fajne ferie dla dziecka i nie musisz czekać, aż mąż zechce jechać. Możesz sama jechać z dzieckiem i też będziecie się dobrze bawić. Ja na ferie jadę do Karpacza, a noclegi w Karpaczu zmalałam na na bardzo fajnej stronie, która ma ciekawe ofert noclegów http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz