Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadpotliwosc

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Jestem dziewczyną, mam 22 lata. Mniej więcej od czasow gimnazjum/liceum zaczęłam borykać się z nadpotliwoscia. Sprawa jest o tyle krepujaca, ze dotyczy szczegolnie obszaru twarzy. Wejście na 3 piętro czy przejście 300 m na przystanek to ogromny wysiłek, po którym jestem cala mokra jak spod prysznica, a twarz wygląda jakbyś ktoś wylał na nią kubeł wody. Tak jest przez cały rok, w czasie upałów podwójnie. 1. Czy to może być objaw choroby? Mam się zgłosić do lekarza? Zrobić jakieś badania ? 2. O ile do innych części mogę użyć antyperspirantu co zrobić z twarzą? Strasznie mnie to krępuje, chodzę z chusteczka i tylko obcieram pot, ale nic to nie daje.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Puknij się w głowę z tym Namysłowem. Mam zdrowotny problem, a Ty sobie jaja robisz .

Gość gość
Ja też mam taki problem, ale w tylko w lecie najbardziej. Na twarzy wyglądam jakbym sobie wodę wylała, a wystarczy że z domu wyjdę. Inne tak nie mają... strasznie mi to przeszkadza.

Gość Rafa_Łys
ja mam niekontrolowane rozwolnienie, nie raz już szedłem obtytrany aż po same parze aż ciekło mi z nogawek. Ech niektórzy mają całe życie pod górkę