Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydze sie kobiet z nadwaga ,,

Polecane posty

Gość gość

Nie mowiac juz o kobietach otylych te bym przymusowo leczyl

Gość gość
chuuja się znasz

Gość gość
A ja sie brzydze facetami piszacymi na babskich forach.

Gość gość
Kobiety z nadwaga sa zalosne wzbudzaja zal i litosc

Gość gość
to sie wyrzygaj

Gość gość
Jak moze byc cos atrakcyjnego w takiej kobiecie ja z takimi nie mam ochoty nawet rozmawiac a co dopiero cos innego zal litosc i wspolczucie

Gość gość
w wyrku są dobre , fajnie ujeżdżają

Gość gość
to sie wyrzygaj :D

Gość gość
nie przejmujcie się trollami , to co napisał źle świadczy o nim a nie o Was

Gość gość
Tylko pluc w ich tluste smierdzace krocze :D:D

Gość gość
to se pluj na fiuta

Gość gość
pluj se w brode padalcu :P

Gość gość
Jak widze takiego paszteta to az cos mi sie robi misle ze za czasow Herr Hitlera takich kundli niebylo wszyscy ladnie szczupli pamietacie Oswiecim ?

Gość gość
Nie jestes sam autorze, tez sie takimi kobietami brzydze. W zasadzie nie powinno sie ich nazywac kobietami. To jest plebs ktory stracil kontrole nad swoim zyciem, podludzie bez szacunku do samych siebie. Kompletne zera, nic nie warte zyciowe przegrywy...

Gość gość
Zganiaja wszystko na choroba ale w Oswiecimiu tej choroby niebylo jaki wniosek z tego ta choroba jest uleczaln:)

Gość gość
Troll za 10 lat garb od siedzenia przy kompie koślawe palce od pisania piertół ręce powykręcane od onanizmu :)

Gość gość
kogo to obchodzi co kogo brzydzi,palnij se w leb

Gość gość
Autor sam jest pewnie otyłym trollem, żadna go nie chce, nawet grube laski, stąd frustracja.

Gość gość
Wzbudzacie zal i litosc a ja nad wami litosci nie mam ale zato mam dla was lekarstwo zalosne podlutki

Gość gość
Każda znajdzie swojego amatora, grubszy grubszą itd. Przewaga jest taka że kobiety nie myślą cipą tylko uczuciami, facet myśli fiutem a później się nudzi, a jak ma przewagę humor i towarzyska dusza towarzystwa, zdeklasuje chudzielce.

Gość gość
Życie jest niesprawiedliwe, chude się starają, chodzą na siłownię, biegają, jedzą sałatki żeby złapać faceta a grube żrâ jak wieprze i i tak się puszczają przeważnie z mężami chudych. Wiążę grubo ponad 80 kg i nigdy nie schudnę. Ubieram gorset, bluzkę z dekoltem, pończochy, spódnicę przed kolana i wysokie szpilki. Nie mogę się rozpędzić od facetów. Chciałabym spotkać takiego, który prosto w oczy powiedziałby mi że jestem pasztetem. Roześmiałabym się mu prosto w twarz. Nigdy nie schudnę, czuję się mega sexownie.

Gość gość
ja jestem szczupla, moze nawet i czasem chuda, ale brzydka.zazdroszcze kobietom nawet i z nadwaga, jesli maja ladne twarze.moga tez schudnac i wygladac super a mojego gigantycznego nosa, niskiego czolka i wysunietej kwadratowej szczeki nijak nie odchudze

Gość gość
gdzie mieszkasz ta co tak marudzisz na siebie ?

Gość gość
gość dziś Jak moze byc cos atrakcyjnego w takiej kobiecie ja z takimi nie mam ochoty nawet rozmawiac a co dopiero cos innego zal litosc i wspolczucie xxx tego typu wypowiedzi są zupełnie bez sensu ponieważ zakładają, że wartość kobiety liczona jest jej atrakcyjnością wizualną i w tym momencie odechciewa mi się być kobietą i już się nie dziwię że islamiści chcą rozpieprzyć takich idiotów

Gość gość
Grube kobiety to ludzie drugiej kategori.

Gość gość
Sam jesteś drugiej kategorii, dla tego nikt cię nie chce :)

Gość gość
Jak może czlowiek o drugim człowieku powiedzieć, że go brzydzi?

Gość gość neuro
Może. Oczywiście ludzie kulturalni, takie odczucia zachowują dla siebie. Mnie brzydzą różne osoby, zdarza się. Ale mam świadomość, że to wcale nie czyni ich gorszymi, ani mnie nie czyni to lepszym. To tylko wrażenia, odczucia. Po prostu, to jest moja sprawa.

Gość gość
No to ja tego nie rozumiem zupełnie. Mogę kogoś nie lubić, ba, mogę kogoś nienawidzić za to, że robi krzywdę innym. Ale brzydzić się? nie. Mi osoby otyłe nie przeszkadzają i nie bardzo widzę sens w zwracaniu uwagi na coś, co ci się wydaje nieatrakcyjne. Nie lepiej pisać o ładnych twoim zdaniem kobietach? ale też nie powinno się pozwalać, żeby subiektywne odczucia powodowały twój brak szacunku do ludzi. To też niedobrze. To tak jakbym ja traktowała źle każdego faceta, który nie jest w moim typie urodowym.

Gość gość
...Brzydze sie kobiet z nadwaga... x A mnie brzydzą chamskie matoły, wypisujące tak obraźliwe rzeczy na publicznych forach. W realnym życiu siedzi takie g_wno cicho i boi się odezwać do kogokolwiek, a w internecie wylewa swoją nienawiść do ludzi. x Gdyby powiedział coś takiego jakiejś pulchnej dziewczynie, to mógłby wylądować z rozbitym ryjem na ścianie lub mieć odbite na tym ryju, podeszwy butów, kochającego taką dziewczynę faceta :). Będzie mi tu moje śpiące cudo :), bydlak obrażał .