Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłóciła sie z mężem.

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie.chodzilo o to że ja go prosilam zeby poszedł ze mna coś zamieść na ogródku,on ciągle nie ,a ja ciągle proszę,no i ten się zdenerwował ( oglądał tv jak prosilam ) i w rezultacie kazał mi iść do drugiego pokoju i żebym nie przychodziła.padly i wulgaryzmy i nie miłe słowa.no i tak oto siedze w drugim pokoju i zastanawiam się co zrobić.czy iść i go obudzić i zachęcić do wiadomo czego;) w końcu mówią że to na nich działa ,czy odczekać do rana.slucham wypowiedzi kobiet jak i mężczyzn,z góry dziękuję.

Gość gość
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale mąż Cię wyrzucił z pokoju, wyzywał a Ty chcesz iść i uprawiać z nim seks?

Gość gość
ale kto się pokłócił

Gość gość
Szukam rozwiązania sytuacji poprostu aby kłótnia się nie ciągnęła przez jutrzejszy dzień i to w obecności teściów bo z nimi mieszkamy.

Gość gość
Miej do siebie szacunek. Jedna sprawa, że jesteś upierdliwa i facet się wkurwił, nie dziwię się. Też nienawidzę takiego łażenia i kwękania co 5 minut. Ale jeśli miałabyś do siebie szacunek, choćby najmniejszy, to nie pomyślałabyś o czymś takim. On Cię wywalił z pokoju, zwyzywał a Ty mu dasz dupy w nagrodę.

Gość gość
Dzięki kolezanko wyżej.Masz i rację ,to w zupełności odpada.pozdrawiam.