Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile pieniędzy nad polskie morze

Polecane posty

Gość gość

Ile pieniędzy myślicie, żeby wziąć nad polskie morze na 10 dni. Jadę ja z dwójką dzieci w wieku 4 i 5 lat. Wynajem hotelu (bez wyżywienia) mam już opłacony. Dawno nie byłam nad morzem i nie wiem jakie tam są ceny.

Gość gość
wyżywienie i atrakcje jakieś 250-300zl dziennie.

Gość gość
wszystko zależy od tego jak zaplanujesz sobie dzień, gdzie planujesz jesć posiłki, czy chcesz je przygotowywać sama, na jakie atrakcje będziesz pozwalać dzieciom. Myślę, że ok 100-150 zł dziennie powinnaś liczyć.

Gość gość
ja bym liczyla z dziecmi na dzien okolo 150- 200 zl ( oczywiscie jesli jedzenie sama zakupujesz )

Gość gość
Tu autorka. Śniadania i kolacje będziemy robić sami w pokoju, a obiady na mieście. Do tego jakieś lody, gofry, wesołe miasteczko i automaty... dzieciaki na pewno nie przepuszczą. Zaplanuję 150 zł dziennie. Dzięki

Gość gość
no to tak jak my kiedys tez jedzonko w domu a obiady na miescie ..rorywki itd ..wyszlo okolo 150-200zl :)

Gość Mama jedynaka
Ja bym liczyła minimum 200 dziennie. Lepiej wziąć więcej niż pozniej sie szczypać ze wszystkim. 100 zł na dzien to Wam lekko na jedzenie pójdzie, zobaczysz.

Gość gość
To prawda jedzenie bardzo drogie

Gość gość
A to trzeba brać? Jak jest karta, to zawsze są pieniądze i nigdy nie boisz się, ze braknie :D

Gość gość
200zł musisz liczyć taka prawda

Gość gość
Otulona, a skąd Ty możesz wiedzieć ile wziąć na polskie morze, sprzataczko niemieckich pisuarów?

Gość gość
My 6 osób.Byliśmy 12 dni w Mielnie.Cały pobyt wyniósł nas zaledwie 3.650 zl ! Za domek kempingowy zapłaciliśmy 2.400 plus 80 zl.opłata klimatyczna.W domku była kuchnia więc normalnie gotowałam obiady tak jak w domu ,niedaleko Biedronka więc żywność kupowałam tam.I ani razu nie jedliśmy nic na mieście. Za to codziennie chodziliśmy na lody i kupiliśmy drobne pamiątki.No i plus 350 zl.paliwo które doliczyłam.Więc 3.650 zł.całe 12 dni nad morzem za 6 osób.

Gość gość
A mieliście w tym domku kempingowy łazienkę?