Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę przytyc :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 158 cm, ważę 53kg i jestem strasznie wysuszona, o ile dół mojego ciała jeszcze jakoś wygląda to już góra masakra sama skóra i kości :( Wczoraj tak wyglądał mój dzień (codziennie podobnie) śniadanie 2 bułki z wędliną masłem i pomidorem i szczypiorkiem, herbata II śniadanie jogurt i drożdzówka Potem cappuciono i jakieś 5/6 ciasteczek markizów Potem obiad miseczka zupy kalafiorowej trochę ziemniaków i mały gołabek w sosie pomidorowym potem banan, kilka ciasteczek kolacja 2 bułki z masłem i serem i pomidorem.

Gość gość
chciałabym tak z 5 kg przytyć, najlepiej wyglądałam jak ważyłam te 58/60 kg.

Gość gość
Dodam, że raczej mam mało ruchu.

Gość gość
Juz taka Twoja natura,wiesz,zazdraszczam :-) ja mam wrazenie ze tyje od samego patrzenia na jedzenie. Moim zdaniem powinnas sie ruszac bo to nie o to chodzi aby zanikaly Ci miesnie, one waza wiecej niz tluszcz. Spozywaj wiecej kalorii,zwlaszcza weglowodanow.

Gość gość
A po co masz tyc? Wiadomo ze kazdy wyglada inaczej, ale ja np. jestem wyzsza 5cm, waze sporo mniej i uwazam ze wyglądam ok. Cycki 65B sa wg mnie spoko. Oczywiscie ze widać mi obojczyki :P dla mnie to normalne. Nie rozumiem po co wprowadzac sie w kompleksy jesli jest sie zdrowym

Gość gość
żeby wyglądać lepiej, mam problem z kupieniem sobie bluzek żeby ładnie wyglądać, bo jak coś jest w rozmiarze uniwersalnym to na mnie wisi :(, wystające obojczyki, łopatki i ogólnie dłonie i ręce jak u 10 latki :(

Gość gość
Jak przytyjesz to Ci sie dlonie zmienia? To chyba z 80 bys musiala wazyc :P A jesli chcesz zmienić rece cale to zacznij cwiczyc przede wszystkim. Bo samym tyciem i brakiem aktywnosci to sie sflaczalego ciala dorobisz. Co do rozmiaru uniwersalnego nie rozumiem co to za wyznacznik troche,ale no Twoje zycie.

Gość gość
Bosh, jak ja bym takei rzeczy jadła, dobiłabym do setki:) Zazdroszczę:)

Gość gość
Podobno skuteczne jakprzytyc-8kg.weebly.com

Gość gość
Ty chyba żartujesz. Ja mam 6 cm więcej i przy wadze 53 kg moje uda i ramiona są po prostu grube. Tułów ok. Fajnie zaczynam wyglądać przy 49 kg.

Gość gość
daj zdjęcie.