Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie buty oprocz emel sa dobre?

Polecane posty

Gość gość

Mamy 3 pary emeli, sa super. Teraz musze kupic kolejne buty i zastanawiam sie, jakie jeszcze firmy produkuja dobre obuwie dla dziecka. Emele sa drogie, a moze jakies inne beda rownie dobre.

Gość gość
ELEFANTEN

Gość Iggulala
Ja w Ryłko kupuję też są bardzo dobrej jakości, zawsze z najlepszych materiałów i maja takie fajne wkładki Acti-Fresh.

Gość gość
bardzo fajne sa buty Clarks, moze je kupic w wielkiej brytanii ale moze masz znajomych zeby Ci wyslali. Ceny troszke nizsze niz emel a jakosc naprawde super

Gość gość
clarks sa super ale podobna cena do emeli

Gość gość
super fit, primigi, geox-no ale cena podobna jak emele... naturnino (ale te jeszcze droższe niż te wymienione wcześniej) no dużo taniej to porządnych butów nie kupisz...jak czasem szukam np. super fit na allegro z metkami, czasem ludzie za małe pieniądze sprzedają, bo np. rozmiar nie trafiony był, no ale tylko nowe kupuje...

Gość gość
Mrugała robi tanie a super. Superfit jak w promocji to i za 130 upolujesz

Gość gość
moim zdaniem mrugały są w miarę ok, ale nie mają porównania do superfit...

Gość gość
Ja kupuję w http://trammpy.pl/ i jak dla mnie to jedne z lepszych polskich butów na rynku. Skórzane wkładki, profilowane, warstwa z aktywnym węglem. Moje dzieci lubią te buty, bo są wygodne i kolorowe.

Gość gość
Tylko Elefanten!

Gość gość
A czym mrugaly sa gorsze od superfit??mrugala sa lepsze dla dzieci z plaskostopiem. Trzymają kostkę lepiej niż superfit bo maja wyższą cholewke. Buty z superfit np sandaly robią z wysokim zapietkiem tylko do rozmiaru 26. Moja 3 latka z superfit ma 27 no i klops bo 27 sa niewyprofilowane tak dobrze jak te mniejsze a z mrugaly ma 26 i dobre. Do mrugaly lepiej mi pasują wkladki z memo. Za ro superfit sa super w tych mniejszych rozmiarach 19-26. Fajna mięciutka wkladka-niewyjmowana tylko.

Gość gość
Polecam buty Aurelka. Tylko, że jak dla mnie, to są drogie.