Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrywał a teraz olewa

Polecane posty

Gość gość

Witam, od kilku miesiecy pracuje w jednym z łódzkich marketów, razem ze mną pracuje pewien mężczyzna (30 lat). Mniej więcej od 4 miesięcy ów facet dawał mi do zrozumienia, że bardzo mu sie podobam, dotyczyło to zarówno wyznań jak i czynów. Nigdy jednak nie zrobił nic w kierunku aby wyszło to poza pracę. Dodam, że ma on pewną wstydliwą tajemincę dot. jego rodziny (dowiedzialam sie o tym przypadkiem nie od niego) W zeszłym tygodniu wrócił z urlopu co prawda zupelnie odmieniony (zadbana fryzura, pachnący) jednak stosunek do mnie widocznie się zmienił. Co prawda nadal jest miły ale nie jest tak jak dawniej, zero wyznań, w ogóle mało ze mną rozmawia, jedyne co zostało to patrzenie głęboko w oczy. Przyznam szczerze, że zaczęło mi zależeć, chyba sie zauroczyłam (mam nadzieję, że nic więcej). Co mam o nim myśleć? za dużo powiedział a teraz sie wycofuje? przestało mu zależeć?

Gość gość
Pewnie ma jakąś inną na oku. Daj sobie z nim spokój. Jeżeli facetowi zależy na kobiecie, to nie olewa ją od tak. A ten twój koleżka widocznie nie jest już zainteresowany. Albo ma dziewczynę (już od dawna) albo sobie właśnie jakąś znalazł i tobą już nie jest zainteresowany.

Gość gość
Dowartosciowal sie :D :P

Gość gość
no tak, skoro podrywał to powinien się ożenić, prawda?

Gość gość
Nie podobałaś się robił se jaja

Gość gość
Jakiś babiarz kokieciarz. Jaka to wstydliwe sprawa?

Gość gość
bawidamek

Gość gość
Zauroczyłaś się, czy podobało Ci się że on się zauroczył w Tobie?

Gość gość
No Ci napisac , kobieciarz. Typowe zachowanie. Jak ktos celnie zauwazyl,jak komus zalezy to nie olewa ot tak.

Gość gość
Pewnie ma dziewczyne czy zone,albo cos przygr*****,ale skoro na niego lecisz to co mu szkodzi sie pobawic

Gość gość
to nie jest nic takiego. Znam takiego, który mnie na zmiane olewa i sie "podwala". Olewka, mało gadamy, a potem znowu mu odbija :D

Gość gość
Kochana,standarcik u kogos,kto lubi sie zabawic. Taki lovelas,ktory poslini sie do kazdej tylko dlatego,bo ta na niego leci. Akurat moze inna na tapeciebo cos go bardziej w tym momencie podjaralo. Tacy mezczyzni/ kobiety maja braki emocjonalne i na odleglosc kija przynajmniej.