Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byliście (jesteście) w związku z kimś, kto "trzymał Was w złotej klatce"?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądało (wygląda) Wasze życie z taką osobą? Skąd wzięło się (lub nadal bierze) u niej takie zachowanie? Pytania kieruję do obu płci.

Gość gość
Otoz,poznalam faceta ,ktory byl w zlotej klatce,zamkniety przez zone.Twierdzil,ze nigdy tam nie wroci,chce zaczac na nowo zyc..Az tu pewnego ranka napisal,ze nie chce bym go kochala,bo jego ex ,powiedziala,ze za nim teskni......no i ma metlik w glowie,itp.Poddal sie bez walki,wroci do klatki ,bo tak chce,bo nigdy z niej nie wyszedł!Niech go szlag.....

Gość gość
Edyta Górniak była z tego co czytałam

Gość gość
21:42 to też żadnych rozwodników, bo tak to sie konczy. facet ma osobowosc ofiary i juz inaczej nie umie. o, a z kim Górniakowa - z Krupą, Schrammem czy z tymi wcześniejszymi?

Gość gość
Prawda,(22.03)on za wszystko siebie obwinia,choc to ona go z domu wyrzucila,z zazdrosci,podobno.Przeprasza ciagle za wszystko,ma niską samoocene,choc to wartosciowy czlowiek,ale bardzo stlamszony.Twierdzi,ze bedzie sam ,bo ona tak chce....do tego dąży,a wg mnie ,to kazdy ma wolną wole.Ale on jest niewolnikiem w klatce.

Gość gość
a ty łykasz jak pelikan. nikt nie chce być sam, wiec albo cie w chuj.a ładuje, albo to jakas niedoj****a niedojda. mowie jak jest

Gość gość
Wlasnie sie tak zastanawiam,ile bylo prawdy w tym co mowil?Moze ja bylam jego rozrywką na kilka miesiecy,bo zerwal ze mną naprawde bez powodu?Czy to ,ze sie ma dzieci z inna kobieta,nie pozwala stworzyc nowego zwiazku...?Bzdura.Chyba ze sie poprostu nie chce.Moze juz wrocil.do bylej,choc sie zarzekal,ze nigdy tego nie zrobi,bo za bardzo go zranila.....

Gość gość
przeciez ten piesek na zawolanie juz dawno orzekl, ze bedzie wiernie warowac na pania az przyjmie go z powrotem. jak wiesc gminna niesie z powodu, ze to Bardzo Wielka Miłość była i pół gminy o tym mówiło. jestem poruszona, a ty nie? w listopadzie stuknie dwa lata, idealny rocznicowy czas na zakonczenie.

Gość gość
Mnie mowil,ze 3lata jest sam juz....niby myslal o nowym zwiazku,"a znowu wszystko. j....nęlo"tak napisal...ale niby dlaczego?nie wiem,ja nic nie zrobilam zlego,to on skonczyl nagle.Z jednej strony pisze,ze "powstrzymuje sie,zeby nie rzygnac na widok ex,by tylko miec kontakt z dzieckiem"?Chyba sąd decyduje o spotkaniach z dziecmi.Tymbardziej powinien szukac kogos nowego.by zycie poukladac.A najglupsze wydaje mi sie stwierdzenie"poswiece sie dzieciom"!

Gość gość
a w zasadzie to mnie sie juz nie chce o tym sluchac.

Gość gość
Byłam. Zabraniał mi wszystkiego, nie mogłam się malować, rozpuszczać włosów, nosić obcisłych ubrań, butów na obcasie. Nie mogłam wychodzić ze znajomymi. To była masakra. Teraz wiem, że odreagowywał na mnie swój poprzedni, koszmarny związek, gdzie był na krótkiej smyczy.