Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czy jak sikacie we trzy na wakacjach w krzakach to wsstydzicie się siebi

Polecane posty

Gość gość

e wzajemnie?Robicie to tak żeby druga nic nie widziała,czy patrzycie się sobie na siuśki?

Gość gość
ja kiedyś byłam z 2 kolezankami to kucnęłyśmy w kóło i sikałyśmy, nastepnie każa sobie wytarła cipkę. cały czas na siebie patrzełśmy a potem rozmawiałyśmy o tym jaki która miała wzorek wydepilowany, jedna miałą pasek jedna trójąt a ja akurat całą byłam wygolona

Gość gość
też właśnie jak dziś widziałem to też były we trzy w karzkach.I zastanawia mnie czy zakrywają sobie siuśki,i szybko zakładają spodnie czy normanlnie bezskrępowania.

Gość gość
Nie patrzymy sobie na cipki tylko normalnie sikamy i rozmawiamy XD

Gość gość
Ale to jest też śmieszne,bo jedna drugiej widzi du/upę,a czy taka sytuacja może was podniecić(młoda krągła pupa) jako kobietę czy jest to dla was aseksualne?

Gość gość
nawet jeśli podnieca to i tak mamy lepiej od facetów bo tego nikt nie pozna i jest to nasza sprawa a jak faceci sikają razem i jednemu się spodoba siusiak drugiego to odrazu to widać, ja raczej sikam z kobietami w podobnym wieku więc mnie to nie podnieca

Gość gość
mnie to nie podnieca... tzn siedzimy sobie, sluchamy odglosu wlasnego sikania.. aseksualna sytuacja jakas, jakos mnie nie nastrajaja odglosy czynnosci fizjologicznych

Gość gość
No właśnie chodzi o to żeby było wiadomo czy podnieca czy nie i żeby to nie było tajemnicą.Piszesz jakby miało ci być wstyd że cię podnieca. "lepiej od facetów bo tego nikt nie pozna"-to znaczy że jakby cię podniecało to to by była twoja tajemnica?