Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezciazowa

Prosze o poradę !

Polecane posty

Gość bezciazowa

Witam. Zacznę od samego początku. Otóż ja i mój maz staramy sie z mężem o dziecko juz około 2 lata. Niedawno moja siostra oznajmiła ze jest w ciąży. Załamałam sie totalnie. Moja siostra i dziecko? Jakoś tego nie widzę. Ona nie potrafi nic sama załatwić nawet zarejestrować sie w urzędzie pracy. Pisze do mnie np ze bolą ja jajniki i brzuch (jest w 5 tyg ciazy) i co to znaczy. Była u lekarza wczoraj wiec mogła moim zdaniem jego zapytać nie mnie. Ja osobiście będąc w ciazy wiedziałabym ze trzeba pytać gina o wszystko aby malcowi nie zaszkodzić. Siostra ciagle doi kasę od rodziców np zeby wysłali jej poczta 20 zł na chleb bo nie ma co jeść. Wiec pierwsza moja myśl co??? To po co robiłaś sobie dziecko. Ona ma partnera który ma córkę 7 lat i ona tak ja wychowuje ze dziecko nie zdało w szkole i mówi do mojego męża w*********j;( Moja mama juz szaleje na punkcie ciazy;( kupiłam kiedyś mojemu choremu kotu kocyki dziecięce ponieważ był po operacji i dbałam o niego bardzo ale kocyki sie nie przydały bo kot nie chciał wiec moja mama mi je zabrała bez mojej wiedzy dla siostry. To dopiero 5 tydz !! Mi mówi żebym nie zachodziła w ciaze bo ból jest okropny a ja jestem młoda mam 20 lat. Może i jestem ale jestem odpowiedzialna i wiem co to jest małżeństwo i co to jest dziecko. Osobiście pomocy od rodziców bym nie potrzebowała jestem juz dorosła. Ostatnio przeszłam depresje o której wie Tesciowa i mój maz dlatego teraz zabieram sie za leczenie niepłodności i szukania pracy. Czy ja jestem jakaś dziwna czy co ??? Moim zdaniem to jest jakieś chore . Prosze powiedzcie co o tym myślicie

Gość bezciazowa
Aha i jeszcze siostra powiedziała ze to dziecko to jest dla 500+. Błagam ;(;( przecież dziecko ma być owocem miłości dwoją partnerów a nie jakimś biletem po 500+.

Gość bezciazowa
Naprawdę nikt ???

Gość gość
masz 20 lat? od dwoch lat starasz sie o dziecko? powiedz że żartujesz? w twoim wieku kobieto to dziewczyny się uczą,chca byc kimś,co ty chcesz w zyciu robić? grabić liscie w parku:):):)

Gość gość
Dziewczyno przemyśl , jesteś młodziutka, pomyśl o wykształceniu, na dziecko masz czas nic na siłę a to że siostra ma parcie na 500+ a nie na dziecko dziadkowie odczują woje zauroczenie.

Gość bezciazowa
Tak mam 20 lat i chce mieć dziecko. Może i dobrze ze z tym nie czekam bo jak widać nie mogę go mieć. I ja nie chce waszych komentarzy ze jestes młoda i wgl pisałam o siostrze a nie o mnie. Za takie komentarze to ja podziękuje