Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaleje_przez_wesele

czy iść samej na wesele ? dylemat

Polecane posty

Gość szaleje_przez_wesele

Witam Was koleżanki, króciutko w czym rzecz - młoda, i niebrzydka, czy może iść sama na wesele ? W trakcie dylematów trafiłam na wątek http://f.kafeteria.pl/temat/f4/bylam-sama-na-weselu-nie-polecam-p_4282183, ale może wasze doświadczenia są inne ? Wesele kolegi z czasów studenckich. Sporo młodzieży, pozaręczanej i zakochanej. Wesele w małej miejscowości, typowa disco polowa sielanka. Do wyboru mam towarzystwo ja i drink, ja i były partner, razem w skomplikowanych relacjach (w trakcie wychodzenia z 8 letniego związku), ja i kolega (jakiś) w czysto koleżeńskich relacjach, z pewnością taneczna fajtłapa. Po tylu latach związku nie wiem czy dam radę odnaleźć się na weselu z kimś innym, emocje jeszcze nie opadły. Pójście samej może być źle odebrane no i kwestia miejsca na sali, czasu mało a ja o niczym nie uprzedziłam i nic nie zdeklarowałam (nie dość, że dylemat to już poczucie winy). Mogę wziąć byłego, tyle, że on chciałby być dalej razem, a ja ? (dylemat) od paru miesięcy prawie się nie widujemy, to mi odpowiada bo uczę się, że da się żyć osobno, no i oddycham, bywało toksycznie więc oddycham. Wiem, że muszę to przemyśleć no ale jeszcze wisi nade mną to wesele, więc pomóżcie co radzicie.

Gość gość
idz sama, odp*****l sie ladnie, jakies szanse na seksik weselny bedziesz miec, mile wspomnienie.

Gość weselne doopczenie
idź sama, doopy komuś możesz dać jak ich żona nie patrzy, raz się żyje

Gość gośćwkość
Gdzie to wesele, to przebalujemy je całe? :)

Gość gość
Idź sama. Były to najgorsza opcja na wesele. I w ogóle na cokolwiek. Ja zawsze chodzę sama na wesela, na ogół dobrze się bawię. Wesele to nie tylko taniec, zawsze można wyjść na zewnątrz, pogadać ze znajomymi. Poza tym, jeśli to wesele kumpla, to na pewno będą inni kumple, możecie potańczyć razem. Teraz się dużo tańczy w kółeczku i tak dalej. Nie srałabym ogniem z powodu wesela. Zadzwoń i powiedz, że będziesz sama. To żaden wstyd.

Gość gość
ohoho juz ktos musial wyjechac na temat zonatych. pilnujcie sobie ich bo 2/3 to niewierne s******ny i skoro chcialyscie sobie brac takie dzieci na glowe to teraz w waszej gestii jest by sprawowac nad nimi kontrole. ja tego go.wna kijem nie tykam.