Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierśckionek zaręczynowy, pytanie do pań

Polecane posty

Gość gość
Skromny ale piękny a jaka jest jego wielkość bo tu prezentuje się na spory a przeważnie są tocieniutkie pierścionki warto by był nieco grubszy solidniejszy żeby się nie zniszczył. Posiada certyfikat na oczko??

Gość gość
Szału nie ma szczerze mówiąc, wszystkie te zaręczynowe pierścionki na jedno kopyto robione. Mi się taka mdła biżuteria nie podoba.

Gość gość
O masakra jakie barachlo na tej zaniedbania dłoni. :D hahahahaha Autorze ile kosztuje ten z apartu?

Gość gość
Najbardziej podoba mi się ten prostokątny z lewej strony i ten wąski na środkowym palcu też ładny. A dłoni tu chyba nie komentujemy tylko pierscionki?

pisząc o ręce bazarowej sprzedawczyni warzyw miałam na myśli całokształt, czyli również pierścionki rodem z bazaru

Gość gość
Jeśli to dla ciebie bazar/w domyśle tandeta/ to zajrzyj sobie na stronę Tiffany&Co.

Gość gość
Osobiście uważam, że pierścionki zaręczynowe powinny być klasyczne, ponadczasowe. A połączenie srebra ze złotem jest po prostu "modne". Kiedyś nie do przyjęcia i za jakiś czas też będzie obciachem, tak jak boazeria w przedpokoju.

Gość gość
Ewa333333 dziś nigdzie nie będę zaglądać mam swój gust i żadne tiffany go nie zmieni x biżuteria ze zdjęcia jest oczywiście sztuczna, a na palcu jest kilka różnych pierścionków, stąd wrażenie "bazaru". natomiast większość z tych pierścionków to klasyki. gustu to ty niestety nie masz. masz po prostu styl urobiony katalogami kruka i apartu.

Gość gość
Mądralińska Ewo jak uważasz że masz swój gust, to pozwól go również mieć innym. Mój gust zakłada ze biżuteria jest po to żeby ją było widać, inaczej noszenie jej mija się z celem. Pierścioneczki naszych firm są robione głównie pod kieszeń klienta a nie jego gust czyli cieniutkie drobniutkie i prawie niewidoczne. Nie ma żadnego problemu ze zrobieniem pięknego delikatnego pierścionka i jednoczesnie takiego że nie trzeba go przez lupę oglądać. To tylko kwestia ceny.

gościu dwa posty wyżej - nie mam gustu wyrobionego katalogami firm - żadnych mam ciekawsze zajęcia niz oglądanie katalogów z pierdółkami tobie tez życzę, żebyś miała jakiekolwiek, chociaz jedno, wartościowe hobby :)

Gość gość
Te pierścionki na zdjęciu dłoni niestety wyjątkowo tandetne.

Gość gość
fakt, teraz sa modne duze kamienie. Moda, moda. Zapytaj sie dziewczyny jaka bizuterie lubi