Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjerka zniszczyła mi włosy!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny proszę doradzcie mi coś,miałam bardzo ciemne włosy,zamarzylam aby mieć włosy takie jak kiedyś czyli jasny ciepły brąz,bardzo mi pasował,poszłam do"najlepszego"salonu w mieście zapłaciłam 300zł!!!! a ona zrobiła mnie na bardzo jasna bladynke, co mi nie pasuje i wyglądam o 10 lat starzej,do tego włosy mam jak siano, wręcz spalone!! Co mam zrobić aby je sciemnić? czy same trochę zciemnieja? czy położyć farbę jakąś aby mieć ten jasny brąz? jak tak to jaką?

Gość gość
Nie kładz farby - tylko szampon koloryzujący. Na jasnych włosach ciemny kolor powinien utrzymac sie dluzej. Wlosy same nie sciemnieja do takiego koloru jakbys chciala. Jezeli mozesz pozwolic sobie na wydatek, kup Olaplex odzywke i stosuj. Mozesz dokupic sobie olaplex do dodania do farby podczas farbowania (czy tam szamponu) - mi ten specyfik uratował włosy. Przez jakis czas staraj się albo rzadziej myć włosy, albo najlepiej myć włosy odżywką a nie szamponem - im czesciej bedziesz uzywac szamponu tym bardziej bedziesz je miala sianowate.

Gość gość
Na razie odpusc. Zacznij codziennie olejowac wlosy (oliwa, kokosowy czy co tam masz), kup jakies pozadne maski (albo do swoich dodaj witamine E itp ) zetnij tez to co trzeba bo konce pewnie sa fatalne przy takim rozjasnieniu. Poczytaj blogi fryzjerskie (mysia kokardka, blond bunny co tam Ci wpadnie). Bo ja nie jestem pewna czy teraz szampon koloryzujacy Ci chwyci odpowiedni kolor i gorzej nie bedzie. Sprobuj jak już na pasemku. Musisz o pigmentach poczytać Masz paragon w ogole?

Gość gość
a jaki odcień kupić tego szamponu koloryzujacego aby wyszedł jasny brąz? czy jak kupię jasny brąz to nie wyjdzie za ciemny?

Gość gość
Ja bym złożyła reklamacje

Gość gość
paragon nie mam:( kolor włosów jest ok, mogę podać link do fb salonu,tam wstawili moje zdjęcia przed i po, tylko że mi ten kolor kompletnie nie pasuje! a dziś wydaje mi się jaśniejszy niż wczoraj ...:(

Gość gość
A kiedy za szybę zapłacisz

Gość gość
Mozesz foto pokazac. Ale wiesz, reklamowac lepiej - niech Ci chociaz powiedza co zrobili bys wiedziala co teraz mozesz.

Gość gość
Kolor fatalny nie jest, ale rzeczywiście z jasnym brazem nie ma nic wspolnego.

Gość gość
fatalnie dziś wygląda, bo widać że włosy są zniszczone a domownicy mówią że wyglądam jak w perudze tak mi nie pasuje ten kolor, i sama widzę że on się ma jak kij do tylka:(

Gość gość
a może naturalnie da się przyciemnic włosy? może jakiś szampony itp?

Gość gość
Plukanki z ziol. Ale nie pamietam z czego do przyciemniania. Probuj wszystko na pasemku w razue gdyby cos nie wyszlo.

Gość KarolaMala
zawsze możesz złożyć reklamację. ja mam zaufaną fryzjerkę i tylko jej się powierzam i wiem na czym pracuje więc to też na plus. spróbuj hmilk z organicznewlosy.pl właśnie ona mi to poleciła bo czasami farbuję w domu i to świetny sposób! serio, włosy nigdy nie były w tak dobrym stanie

Gość gość
Idź do salonu i niech oni przyciemnia ci włosy. Dostaniesz tez odpowiedni kosmetyk do pielęgnacji w ramach reklamacji. x Ja chciałam ciemny brąz a zrobiła mi fryzjerka czarny. Nie zapłaciłam nic i dostalam zapas środków pielęgnacyjnych i za miesiąc kazała mi przyjść aby bezpłatnie ściągnąć farbę ale to też niszczy włosy. Zastanawiam się nad podaniem salonu do sądu i odszkodowaniem.