Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej kolorowych dzieci w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj przyglądałem się grupce dzieciaków dwoje czarnych, troje żółtych, oni nie za bardzo się integrują z białymi, słowiańskimi, żyją na uboczu, co prawda znają polski, ale są obok. Kto wie jakimi przestępstwami będą się trudnić w przyszłości. Może tak jak rodzice produkcją narkotyków i przemytem jak Wietnamczycy, handlem i przemytem jak czarni, handlem narkotykami i morderstwami jak Czeczeni, terroryzmem muzułmańskim jak Arabowie, kto wie kogo tu sprowadziliśmy i jakie będą ich dzieci. Znajomi z zagranicy donoszą mi, że nawet w trzecim pokoleniu imigranci zasiedlają tamtejsze więzienia...

Gość gość
To normalne i naturalne. Polacy stają się narodem multi-rasowym i multi-kulturowym.

Gość gość
naturalne to nie jest to efekt zgubnej polityki, Polska powinna być jednolita etnicznie i rasowo, w USA większość więźniów to kolorowi, poziom agresji wręcz niewiarygodny, we Francji, Niemczech imigranci czyli mutli kulti to w 90% bywalcy więzień oraz rezydencji osiedli do których biali policjanci się nie zapuszczają. Ba widziałem nawet film jak to w Szwecji policjanci uciekają przez kolorowymi, to jest chore.

Gość gość
Jak to się mówi: "dla mięczaków nie ma miejsca". Biała rasa poprostu nie ma przyszłości.

Gość gość
Biała rasa nie ma woli, bo żyje w dobrobycie zbyt dużym, a to rozleniwia, ale pozostałe to mogą się z głupoty wykończyć same, pochłaniając pozostałe. Przy III WŚ przetrwają ci co z dżungli, czyli Indianie amazońscy ;-)

Gość gość
W Polsce powinna powstać ustaw antyimigracyjna i powinno zastopować się przyznawanie obywatelstwa polskiego WSZYSTKIM nieeuropejczykom.

Gość gość
można to zastopować, ale nie ma świadomości społecznej problemu, może pogromy coś pomogą, ale wtedy musiałoby być coś co je sprowokuje i przyzwolenie rządzących. Na razie zmierzamy do kłopotów, które tak naprawdę już są tylko są zamiatane pod dywan.

Gość gość
No! Ja dzisiaj widziałam dwójkę bialych dzieci w spożywczaku na Woli! Ta plaga zaczyna się rozprzestrzeniac :(

Gość gość
typowe wypowiedzi kogos z grajdołka, co to sie za czarnym/ zóltym ogląda :):)

Gość gość
nie mam nic przeciwko kolorowym kobietom, ale mężczyźni won z Polski :P niestety jest odwrotnie pchają się uciekający przed prawem przestępcy czarni, śniadzi i żółci o nieciekawej aparycji, zresztą podobnie zrobili Polacy w Anglii przed wyrokami i policją uciekło sporo ludzi z marginesu. Teraz to Polska przyjmuje motłoch ze świata, bo przecież nikt normalny i uczciwy nie ucieka ze swojego kraju.

Gość gość
W Warszawie w ciągu paru lat najechało tu tylu ciapatych i czarnych, a Polki to jak wiadomo latawice i rodzą z ciapatymi, dzisiaj widziałem multaki i żółtki, a oprócz tego tłumy czarnych i ciapatych polujących za Polkami, bo najłatwiejszy sposób na wizę i paszport, no i seks darmowy, wystarczy powiedzieć "ajlawju" i już. :P