Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonowlosa

Ratunku! Zielone włosy..

Polecane posty

Gość zielonowlosa

Sytuacja ma się tak: jakieś 5 miesięcy temu rozjaśniłam włosy, po czym zafarbowałam ***** bezowy blond. Wyszły pięknie. Zaszalałam i założyłam na dół włosów różową farbę Schwarzkopf LIVE, a na górę szamponetkę ciemny blond. Zaczęło się to wymywać do pięknej pastelowo-różowej barwy, aż w końcu zostałam z brzydkim, wypłowiałym rudym na głowie, położyłam na to wczoraj farbę z Garniera Color Naturals - Naturalny Jasny Blond i tu pojawia się koszmar - mam włosy sraczkowato - blondowate z zieloną poświatą. Myłam włosy 3 razy szamponem przeciwłupieżowym, ale kolor zrobił się jeszcze bardziej zielony .. co robić?!

Gość gość
Idz do fryzjera

Gość gość
Teraz to już tylko środek do zmywania farby jeśli nie minęło jeszcze 24 h od nałożenia! Albo olaplex i dekoloryzator!

Gość gość
Na rude wlosy nie kladzie sie naturalnych kolorow, wtedy zawsze wychodza zielone! Rudosci przygasza sie odcieniami popielatymi z 1 po przecinku. Teraz mozesz zafarbowac uratowac sie farba o czerwonym odcieniu z 3 po przecinku, ale lepiej poczekac bo zniszczysz wlosy. Radzilabym czesto myc, zielen moze jeszcze sie zmyje. Fioletowe plukanki to tez dobra opcja.

Gość SylwiaFluks
No właśnie - wiedza w temacie farbowania musi byc duża, tym bardziej jesli farbujemy w domu, Teraz tylko dobry salon i odratują włosy. A na przyszłość spokojniej i wypróbuj pianki koloryzujące z Venity, sa mega fajne!