Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczynom łatwiej sie uczyć, rozwijac bo mają zapewniony seks.

Polecane posty

Gość gość

Praktycznie każda dziewczyna może sie umowic na sex. Natomiast chłopaki doświadczają najgorszego rodzaju dyskryminacji, bo seksualnej - gdy mają po 10-15 lat można stwierdzić są całkowicie wykluczeni z tak istotnego dla zdrowia rozwoju seksualnego, nie mają co liczyć na inicjatywe seksualną dojrzałych kobiet - co przeciwnie do tego co mówi idea pedofilii - nie jest fajne, muszą dojrzeć, potem zdobyć seks. W całym życiu są narażeni na wiele dokuczliwych stwierdzeń odnośnie swej seksualności - np. "Mężczyzna wykorzystywacz", "Chciał jednego" - dziewczyny nie są narażone na te dokuczliwości. Meżczyzni by zdobyć seks muszą spełniać oczekiwania, znosić uszczypliwości.

Gość gość
mnie też wk****a ta cała dyskryminacja mężczyzn i do tego uprzywilejowanie kobiet.

Gość gość
Ja dyskryminację mężczyzn dzieliłem zawsze na trzy rodzaje:prawną,społeczną,kulturową.Ale tak jest jescze seksualna. Raz w radiu słyszałem w audycji facetka mówiła(to chyba była prowadząca) że mężczyźni podczas seksu wykorzystują kobiety.No cholera ja będę to nagrywał i wrzucał na internet.I w takiej audycji niby o seksualności"Seks nasz powszedni"

Gość gość
dziewczyny mają wszystko na starcie, ale czy chłopaki później mają coś darmo? nie, np wiek emerytalny - czyste upodlenie mężczyzn.

Gość gość
I jeszcze facetki manifestują że są dyskryminowane.

Gość gość
Moi drodzy, jest takie powiedzenie: Mężczyzna uprawia seks, kiedy może, a żeni się, kiedy chce. Kobieta uprawia seks, kiedy chce, a wychodzi za mąż, kiedy może. Więc my kobiety też nie mamy tak fajnie.

Gość gość
Pierwszy raz słyszę te "twoje" powiedzenie.Ja słyszałem w radiu audycję nie nagrałem jej a warto bo można przsłuchać i dać każdemu.Audycja niepłodności.Facetka mówi do facetki,ma się seks na zawołanie a nie można mieć dziecka.A ta druga,ja to nazywam seks na gwizdek.

Gość gość
Jak jest czas nauki, to trzeba się uczyć, a nie myśleć o seksie zboki pier/do/lo/ne... a żeby fam fujary uschły..

Gość gość
I jeszcze stereotypowo myśli się o nas że myślimy o kobietach jak zwierzęta.A żeby wam sromy uschły.

Gość gość
Ja słyszałem nawet jak w jednym z tematów facetka pisała że słowo srom jej się nie podoba, i że wymyślili ją mężczyźni.Jak zwykle wszystko zrzuci na mężczyzn, bo na kim się będzie wyżywać...

Gość gość
Ale mi przywilej....uprawiac sex z ogrami.....chyba cos obrzydliwego!!!!

Gość gość
Mylicie sie. Dziewczyny zyja zeby: kochac, miec dzieci, miec dom, jezdzic po swiecie, ladnie sie ubierac, chodzic do kawiarni i restauracji, tanczyc dla przyjemnosci taniczenia, itd., natomiast mezczyzni robia TO wszystko zeby miec seks. Seks jest w epicentrum ich malego swiata. 90% facetow jest przytwierdzona do wacka i nic poza obsluga wacka sie nie liczy. Facet haruje, bo che miec seks z ladniejsza (jego zdaniem) kobieta niz koledzy, ma dzieci bo mial seks, buduje dom, zeby miec seks, jedzi po swiecie, bo moze bedzie seks, tanczy bo chce seksu i moze dotknac kobiety, chodzi do restauracji, zeby namowic kobite na seks.... Generalnie, rzeczywiscie kobiety sa w lepszej sytuacji: łatwo moga zyc bez seksu, szczesliwe! Facet nie da rady nawet miesiaca. On MUSI, ona - moze i tylko kiedy ma ochote.

Gość gość
00:59-to uprawiajcie seks pomiędzy sobą :P

Gość gość
01:14-co ty pieprzysz.Nasz świat jest mały?Kto myśli tylko o kosmetykach i zajmuje się tylko sobą?Kto wynalazał wszystkie wynalazki na tym świecie?Kto ma dziurę pomiędzy nogami,która głównie służy do sprawiania przyjemności,a rodzenia czy spładzania dzieci? Kretynko ja żyję latami bez seksu.Badałaś kiedyś kto czy mężczyzna czy kobieta wytrzyma dłużej bez seksu?Jesteś typową prostaczką która myśli że mężczyźni myślą cały czas o seksie albo nie mogą bez niego wytrzymać. A co z gejami?Jak ich życie wygląda wg ciebie?Oni przecież nie są niewolnikami kobet.Ja bym wolał być gejem z wyboru niż niewolnikiem kobiet. I sądząc to po czym piszesz to dlaczego baba ma zarabiać tyle samo co ja.Jak ona ma wszystko za darmo?Robi wszystko dla przyjemności?A mężczyzna dla seksu?

Gość gość
Mężczyznom za pedofilie(która też jest pojęciem stworzonym na potrzeby kobiet) przypadają lata więzienia, za gwałt długie lata, kobiety praktycznie są zwolnione z takich kar lub dostają kary wyrażone w miesiącach.

Gość gość
Właśnie facetka która była oskarżona za pedofilię,została uniewiniona,to się w głowie nie mieści.Skandal.

Gość gość
Dlaczego kvrwa 13lat ma sex w oprawie, a ja mężczyzna jestem przedmiotem gnebien, pytam sie kurfa

Gość gość
upitolić cycka