Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie umówiłam się z Polakiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem atrakcyjną i bardzo inteligentną dziewczyną i nie wiem co mi do głowy uderzyło. Ubzdurałam sobie, że chcę mieć chłopaka/męża obcokrajowca i NIGDY nie spotkam się z Polakiem. I faktycznie nie umówiłam się z żadnym. Mówiłam same okropne rzeczy na temat polskich mężczyzn (przede wszystkim brzydcy, nudni itd). Tak mi wstyd. Porównując np. z Hiszpanami, Latynosami czy Włochami (czytaj kurduplami) nasi Panowie są naprawdę wysocy, męscy itd. Żałuję swojego wcześniejszego zachowania, głupio mi jak nie wiem. Przepraszam Was Panowie Polacy :(

Gość gość
tępa suka, ahmed czy bambo cie lał po ryju czy z brzuchem zostawił i szukasz teraz napíerdalacza co cie utrzyma? żałosne

Gość gość
I najważniejsze- kulturalni! Jak Pan wyżej :D

Gość gość
No i robisz bardzo dobrze , ja mam męża obcokrajowca i jestem szczęśliwa.

Gość gość
Gość 4.52 rozwala system xd

Gość prawictwo pospolite 152
masz kompleksy ?

Wszyscy maja kompelksy i po co ? no po co je macie hehe. kochacie ich a ni sa sczesliwi i w was jest ta RADOSC NIESZCZESNICY. rADOSC BRAHMANA NA PIERWSZYM MIESJCU ZARAZ POTEM AMIDA BUTSU, NIESCZESNICY , DEVI I MILION INNYCH BOGOW W RAJU. HERHE I PUSTKA WASZYCH PRZESZLOSCI WASZE BYLE JA W POLU AKASZY PO WAS IDZIE I WAS ZABIJA W CZELUSCIACH WASZYCH PIEKIEL W RAJU W RAJU I GDZIES POMIEDZY..

dWIE PIERWOTNE SILY W WAS I I W SUMIE CO WY Z TEGO MACIE NIC, BOSCIE GLUPI I PRYMITYWNI, A MY Z BRAHMAnem sie z was smiac bedziemy po wieki i wy nam wybaczycie bo musicie. hehe . po tem satori i smiech Buddy amidy glosny i staly dla waszych dusz, tak dlugo smiac sie bedziecie, na wieki. hehe.

Gość twò mambo bambo
polki to durne szmaty, obcokrajowiec zawsze lepszy bo inny, buahahahaha... aby was ahmed sprzedał za wielbłąda w swoim kraju, co za żałosne tępoty

Gość gość
18:43 taka ich psychologia... pewne wydarzenia w ich zyciu wplynely na to, ze kazdy lepszy tylko nie Polak.

Gość gość
im dalej na polnoc tym przystojniejsi mezczyzni.dlatego nacielas sie na wlocha czy hiszpana a polak w porownaniu z nimi to top model.zajrzyj do skandynawii, od razu sie odechce polaka

Gość gość
Wszystko byle nie muzułmanin.

Gość bzykpol
co wymagać od polek które za kase dają arabom srać sobie do ryja? polka to nie towar z wysokiej półki tylko z niskiej, szczególnie umysłowo, tylko kasa we łbie i wygoda

Gość gość
Tak samo jak pewne wydarzenia w twoim zyciu wplynely na to, ze wolisz np brunetki od rudych...

Gość gość
przecież to provo

Gość gość
ale nadal sie dziwie czemu sie ograniczylas do poludniowcow.na nich sie zagranica nie konczy, jest wiele innych nacji.ja tez sie nigdy nie umowilam z Polakiem, moze tylko tak po kolezensku

Gość gość
gość dziś głupie suki, łapcie HIVa od tych swoich bambo i zdychajcie, bo wam się należy

Gość gość
Nie ograniczyłam wypowiedzi do południowców, to był przykład... Ja Was nie obrażam, wiec dlaczego wyzywacie mnie i inne Polki? Wam nie podobają się kobiety z zagranicy? Jesteście tak przywiązani do Polek? Zero kultury w wypowiedziach. W końcu napisałam , że Polacy nie są gorsi od innych nacji.

Gość gość
Ja jestem facetem ale gdybym był kobieta tez nie umówilbym się z Polakiem. ..

Gość gość
Prowo naszego małego brzuchatego dyżurnego trolla, a wy się podniecacie jak stonka przed opryskiem.

Gość gość
To nie prowo , moja sytuacja :) może dziwna, ale prawdziwa.