Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po wczorajszym meczu stwierdzam, że Ronaldo wygląda jakby miał

Polecane posty

Gość gość
fabianski i milik są najlepsi z ryja, lewy na drugim miejscu, kapustka jest przystojny, ale młodziutki ale wyobraźcie go sobie za 10 lat jak mu rysy trochę się wyostrzą, przystojny jak psia krew!

Gość gość
Porównanie do atawizmów jest śmieszne, takie mieśnie to również kwestia gustu, faceci nie muszą mieć 6paków i żył na wierzchu, większość, która coś robi jest silnych tak po prostu gdy są młodzi. x Nie odwracaj kota ogonem, robisz z siebie idiotkę :o Przecież to ty pisałaś o męskości jako sprawianiu wrażenia "męskich i silnych" , nie idź w zaparte, bo się ośmieszasz :o :o Ja też nie bronię Ronaldo, nawet mu nie kibicuję, mam innych piłkarzy w swoim rankingu najlepszych. Po prostu już się sama zaplątałaś w swoim tłumaczeniu - czyli jeśli idzie o męskość to patrzymy na włosy i wyraz twarzy idąc twoim tokiem rozumowania (bo przecież męskiej i silnej sylwetki oraz budowy ciała Ronaldo raczej nie odmówisz) :D Idę, gadanie ślepego z głuchym 🖐️

Gość gość
Nie odwracaj kota ogonem, robisz z siebie idiotkę pechowiec.gif Przecież to ty pisałaś o męskości jako sprawianiu wrażenia "męskich i silnych" , nie idź w zaparte, bo się ośmieszasz pechowiec.gifpechowiec.gif Ja też nie bronię Ronaldo, nawet mu nie kibicuję, mam innych piłkarzy w swoim rankingu najlepszych. Po prostu już się sama zaplątałaś w swoim tłumaczeniu - czyli jeśli idzie o męskość to patrzymy na włosy i wyraz twarzy idąc twoim tokiem rozumowania (bo przecież męskiej i silnej sylwetki oraz budowy ciała Ronaldo raczej nie odmówisz) smiech.gif Idę, gadanie ślepego z głuchym lapka.gif XXX To ty rozumujesz wszystko prosto jak dziecko :D o to chodzi, że o męskości nie świadczą jego mięśnie, figura itp. nie pisałam o tym, napisałam, że "sprawiają wrażenie męskich" to się po prostu ma, albo się tego nie ma, czujesz, że facet, nawet jak nie ma idealnego ciała, twarzy jak z gazety, idealnych rysów i tak dalej, nie będę ci tego tłumaczyła bo widać ty to przyjmujesz inaczej, idźmy więc dalej - czasem facet jest brzydki, ale pociąga, Ronaldo obiektywnie brzydki nie jest, ale nawet jakby mi zapłacili do łóżka bym z nim nie poszła, w ogóle bym się przy nim nie czuła kobieca (tak wiem, zaraz mi napiszesz, że na mnie nawet nie splunie, zresztą mam nadzieję, bo nie pluje się na ludzi - nie poszłabym z kimś o wyglądzie Ronaldo) a figura wysportowana - super, ale nie muszą to być takie mięśnie jak u CR. Przykład, Szpak też sobvie wyrobił figurę, ale i tak nie jest męski, ma ruchy lekko kobiece. Podobnie jest u Ronaldo, może trochę mniej rzucające sie z oczy, ale jednak.

Gość gość
wczoraj A czy ja skrytykowalam to ze sobie zrobil zeby i wyleczyl cere? Po prostu stwierdzialam fakt, ktos wczesniej napisal ze wyglada jakby mial kiedys tradzik, wiec potwierdzialam.