Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy facet mamy

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, wychowywała mnie tylko mama, miałam z nią zawsze świetny kontakt. Zmieniło się to 4 miesiące temu, kiedy znalazła sobie faceta. Nie zrozumcie mnie źle, cieszę się z tego że jest szczęśliwa i układa sobie życie, ale od tego czasu nie da się z nią rozmawiać. W kółko jest tylko jeden temat, nie da mi dojść do słowa, kiedy mówię o tym co się dzieje u mnie. Ciągle opowiada o tym co zrobił jej chłopak, gdzie poszli itp. Poznałam go, jest miły, nic do niego nie mam, ale rzygać mi się już na to chce. Zachowują się jak 15latkowie. Powoli tracę kontakt z mamą, nie chce mi się do niej dzwonić, jak ją odwiedzam to czuję że chce żebym już pojechała bo im przeszkadzam. Nie mam już siły

Gość gość
No i dobrze czujesz czas już odciąć się od cycka mamy

Gość gość
jestem "odcięta", mam męża i utrzymuję się sama

Gość jestem incognito dziś
To im nie przeszkadzaj. Zejdż na jakiś czas na drugi plan a oni niech się sobą cieszą

Gość gość
22 lata przerwy. Daj się matce wyszaleć, przeżywa drugą młodość ;)

Gość gość
Durna c**a z ciebie. Spadaj i daj matce przeżyć szczęśliwe chwile. Nie myśl sobie, że ty jesteś najważniejsza, a pępowina wcale nie jest odcięta. Wstyd w wieku 22 lat być takim szczylem.

Gość gość
a z ciebie durny chuj

Gość gość
masz 22 lata, weź się debilko wyprowadź i nie zawracaj matce d**y, niech z****** sobie ostro

Gość gość
czytanie boli? z mężem mieszkam...

Gość gość
po chuj do niej się pchasz skoro widzisz, że cię w domu nie chce?

Gość gość
Bo to moja matka. Po chuj się pytasz?

Gość gość
Matka zmądrzała, przestała w końcu słuchać w kółko, jak sobie świetnie radzisz, jakie to twoje dzieci sa idealne, a mąż do niczego., ble.. Tępa dzida z ciebie.

Gość gość
Biedna ta matka, taką sukę wychować. Myslałaś, że matka to twój osobisty niewolnik? Zajmij się lepiej swoim nudnym życiem.

Gość gość
Sama jesteś suką

Gość gość
13:55 Matka daje ci do zrozumienia, że przeszkadzasz, a ty swoje: " bo to moja matka". Ciekawe, czy byłabyś zadowolona gdyby matka odwiedzała cię gdy masz w planie uprawić z mężem seks?

Gość gość
Nie kochana, to ty jesteś suką, z biednym, nudnym życiem. Dobrze, że twoja matka znalazła swoje szczęście, bo z takim gownem jak ty to tylko za karę była

Gość gość
matka ma teraz szansę na porządny sex, ciepłe nasienie i anal, a cureczka szmata przeszkadza.

Gość gość
jesteście nienormalni, żal mi was, chuje bez rozumu

Gość gość
czy ty cureczko bierzesz w dupę, a potem do paszczy?

Gość gość
Raczej żal ciebie autorko, ani kultury, ani rozumu, ani dojrzałości, ani tolerancji i zrozumienia dla innych. Myslę, że matka wyjdzie za mąż i wyjedzie jak najdalej od takiej "córeczki", pożal się boże.

Gość gość
prawda jest taka że niektórym babą jak znajdą dziada zwyczajnie odbija moja ciotka też jest w podobnej sytuacji była samotną matką miała świetny kontakt z córką razem wyjeżdżały itd. jak ją już odchowała to znaczy kuzynka była już po 20 ona znalazła sobie dziada wprowadził się do niej chajtnęła się już są 5 lat poślubię tylko że wuj ma straszny charakter i jest alkoholikiem doprowadził do tego że ciotka wywaliła własną córkę na bruk inna moja kuzynka tak samo poznała sobie takie go dziada w necie normalny brzydal też zwariowała na jego punkcie tylko że ten kopną ją w tyłek