Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrot pilkarzy na Okecie. Co to mialo byc???????

Polecane posty

Gość gość

Zeby zaden z nich nawet pol usmiechu nie poslal do ludzi skandujacych Dziekujemy???? Co za totalne buractwo, no tego to sie nie spodziewalam :o :o KAZDA reprezentacja wracajaca z takich turniejow zawsze sie fajnie witala z kibicami, rozdawali autografy, rzucali w tlum fanty. KAZDA, nawet przegrani. Ale obciach. Jedynie Fabianski zachowal sie normalnie.

Gość gość
Kuba Błaszczykowski jedyny, normalny nie zadufany w sobie człowiek. Dziękował kibicom, złożył autografy i super. Kim oni by byli gdyby nie kibice? Kim? Nikim! Brawo Kuba !

Gość gość
Dokladnie, Kuba i Fabianski. pajac Szczesny wyszedl sobie ze sluchawkami, nawet nie spojrzal na tych wszystkich ludzi :o Reporterka tvn powiedziala wlasnie ze wszyscy dziennikarze sa zdumieni bo zwyczajowo w takich sytuacjach zawodnicy udzoelaja krociusienkich wypowiedzi chocby dot. podrozy czy kolejnej destynacji. Buraki, zeby w taki soosob sie obejsc z tymi, ktorzy nazywaja ich bohaterami.... Brak slow. Brak klasy.

Gość gość
Kuba to bardzo dobry piłkarz i wspaniały człowiek , nie żaden sfochany i gwiazdorzący tylko zwyczajnie ludzki ciepły człowiek o wielkim serduchu ❤️ 🌼

Gość gość
Co by było gdyby z Portugalia wygrali. W pisdu do kraju by się nie przyznawali:-/

Gość gość
Uspokójcie się tępe lochy, dajcie im dojść do siebie po tej porażce, widziałyście ich miny? Wyglądali jakby wracali z pogrzebu. Pewnie mają ochotę zapaść się pod ziemię (niesłusznie), a nie rozdawać teraz autografy i szczerzyć kły do jakiegoś dziennikarzyny.

Gość gość
w ogóle kto ich tak poubierał?:D Nie mogli normalnie na luzie wyglądać, a nie jak gwiazdy i jeszcze te okularki przyciemniane:O Nawet się nie przywitali, faktycznie nieładnie:O

Gość gość
z pogrzebu? zapaść się pod ziemię? ojej, jakoś wcześniej gdy z grupy nawet się wyczołgać nie potrafili to pod ziemię się nie zapadali:O apetyt rośnie w miarę jedzenia widzę. Zamiast się cieszyć, że zaszli tak daleko i że przegrali dopiero w karnych to oni się smuca jakby im Portugalia 10:0 dokopała.

Gość gość
Oczywiście, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, nowość to dla ciebie? Mieli szanse na półfinał, nie udało im się i dziwi cię to, że są załamani? Jak tobie coś nie wychodzi w pracy to rozumiem, że się radośnie szczerzysz do wszystkich... A nie zaraz, w twojej pracy pewnie nie ma co wychodzić.

Gość gość
To ja myślałam, ze oni jeszcze tam mogą posiedzieć z kilka dni, pozwiedzac, a nie od razu do domu... Może oni się bali, ze ich ludzie zlinczują, u nas straszne buractwo i wieczne niezadowolenie.. Czytałam dziś głosy, ze Nawałka powinien odejść... LOL Nasz kraj jest beznadziejny, wieczna niewdziecznosc, nigdy do niczego nei dojdziemy

Gość gość
Oni sa bardzo zawiedzeni pewnie bo to ze odpadli to zwykly pech. Byli swietni a karne to loteria przeciez. Mogli rownie dobrze byc w polfinale.

Gość gość
a jakby przeszli i odpadli w półfinale to co? tez by smutni byli, bo mieli szanse na finał? Nie z takich meczy nasi wracali, dodam, że niektóre z tych meczy były dla nich kompromitujące, a jakoś się usmiechali i dziękowali kibicom. A tutaj proszę jacy załamani:O Kibice przywitali ich jak bohaterów, nikt w nich nie rzucał puszkami i ich nie wyzywał więc wypadałoby się chociaż uśmiechnąć lekko i podziekować. P.S nie urzadzaj wycieczek osobistych, bo ani to mądre ani zabawne.

Gość gość
Reprezentacje, jaka sama nazwa wskazuje, z definicji obowiazuja pewne standardy. Jak widac, dzisiaj polozyli lache na swoich kibicow, ktorym tak gromko dziekowali po.kazdej wygranej. Brawo, to jest wlasnie sloma z butow, ktorej zadne lułiwitony na oczach ani fuczurstarsy na uszach nie przykryją.

Gość gość
Denne znawczynie sportu,wyluzujcie,bo wam zyłki popękają w dupce.

Gość gość
Maja zle humory bo powinni wygrac w meczu. Karne to juz loteria niestety. Wygrywali z trudniejszymi przeciwnikami. Portugalia nie ma jakiejs dobrej druzyny. No tak mogli pomachac i poslac troche usmiechow do ludzi wychodzac z tego samolotu. Jedynie u Nawalki widac bylo optymizm. Ludzie nie maja im za zle tego, ze przegrali ale oni wiedza ze mogli dojsc dalej i stad podejzrewam ten kiepski nastroj.

Gość gość
Jak jeszcze raz dzisiaj uslysze, ze karne to.loteria, to sie porzygam.

Gość gość
Mi tez sie nie spodobal szczesny ze sluchawkami i boruc wielki gwiazdor ktory nie zagral nawet minuty. Ogolnie zachowanie bez klasy. Smutek z powodu porazki to jedno a gwiazdorzenie to juz inna rzecz. I te ciemne okulary ahaha zalosne

Gość gość
Błaszczykowski podpisał parę autografów i pomachał jak wsiadał do busa. Reszta szła jak sfochowane księżniczki:O Szczęsny to największa porażka, słuchawki na uszach, zero szacunku dla kibiców, od razu straciłam do niego sympatię.

Gość gość
Szczesny skonczyl sie z chwila.odejscia z Arsenalu.

Gość gość
To wy jestescie jak sfochowane ksiezniczki:nie znacie sie a oceniacie.Posluchajcie komentatorow sportowych lub psychologa sportu,może cos zrozumienie Panie Dulskie.

Gość gość OKOK
Wyglada na to, ze umowili sie. Lewandowski nie mogl przebolec, ze to Kuba wprowadzil Polske do ćwierćfinałów. Pewno ma posluch w druzynie. Gdy Kubie podwinela sie noga, a Lewandowski akurat strzelil, Lewy wyładował cala swoja zawiść i skrzyknął chlopakow przeciw Kubie. Na Okeciu wyszli pierwsi, demonstrując jacy "sa smutni". Kuba wyszedl sam, tylko z trenerem, ktory jest po jego stonie, bo wie, ze mimo feralnego karnego, to tylko golom Blaszczykowskiego zawdzięczamy tak wysoka pozycje. To moja teoria - tak to wygladalo. We Francji pod hotelem Kuba tez wsiadal do autokaru jako ostatni, przed trenerem i tez byl sam. Wstrętny ostracyzm, zwlaszcza ze tylko dzieki JEGO golom zagrali z Ronaldo. Nawet z najlepsza obrona, ale bez goli, dawno cala druzyna siedzialaby w domach przed telewizorami. Kuba jestes the best! I ma prawo do potkniec, jak jazdy z nas.

Gość gość
Największy burak to Szczęsny i te jego słuchawki .Wielki gwiazdor.

Gość gość
Mozecie miec racje z tym lewandowskim. Gral byle jak przez caly turniej i wszyscy czekali az gwiazda sie przelamie. Nie spodobalo mi sie jego zachowanie na lotnisku ani pozostalych gwiazdek w okularach. Szczesny ponizej poziomu. Fabianski wydaje sie spoko fajnym skromnym chlopakiem. Mam nadzieje ze ma normalna zone a nie nadmuchanego sztucznego plastika klona zerujacego na kasie jak np sara boruc

Gość gość
Przestańcie węszyć wszędzie teorie spiskowe, jesteście p*****lnięte.

Gość gość
Wiecie co jestem kobietą wychowana na sporcie. Od dziecka jeździłam na mecze mojego taty. To przez niego zaczełam się interesować piłką i innymi sportami. Gdy Polacy strzelali bramkę cieszyłam się skakałam jak nie jeden prawdziwy kibic. Gdy nie udało się tego karnego strzelić płakałam normalnie płakałam i to nie ze złości ani rozczarowania. Czułam w sercu ze to polska jest drużyną która powinna wygrać ten mecz i przejść dalej. To polska była lepsza i to o Polsce pisał cały świat. Więc skoro ja się tak źle czułam po tym jako zwykły kibic przed telewizorem to pomyślcie co oni czuli. To jest niewyobrażalne przeżycie. Potraficie tylko krytykować nic ponadto. Polska gra super to są kibice a jak polska się nie uśmiechnie to wylewacie fale goryczy na nich. Uszanujcie ich samopoczucie to nie roboty że na siłę będą się uśmiechać.

Gość gość
Zachowanie niektorych pilkarzy na lotnisku to zwykle buractwo. Skonczcie pieprzyc o smutku

Gość gość
Gdzie można zobaczyć ich powrót. Nigdzie nie mogę znaleźć

Gość gość
Macie swoja wspaniała kadrę :D Gorzej gwiazdorzyli niz Ronaldo ale o tym ciiiiszaaaa :D Hipokryci cebulacy

Gość gość
Widziałam to nagranie, Szczesny szedł w słuchawkach, nawet nie spojrzał na ludzi. To okropne zachowanie, każdy normalny sportowiec wita sie z kibicami. Zachowanie zenujacee.

Gość gość
A która tu tak ich broni? Borucowa, Lewandowska czy milikowa tu siedzi i pieprzy głupoty?