Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można uprawiać seks po kimś

Polecane posty

Gość gość

fuuu odruchy wymiotne mam jakaś obspermiona ze syfami

Gość gość
Jak można traktować człowieka jak używaną rzecz?

Gość gość
a gdzie to się synku obracasz, bo nawet d***** się podmywają po kliencie

Gość gość
gość dziś jak mozna uprawiac seks w kazdym w ktorym jestes w zwiazku i nie szanowac swojego ciala? traktujesz sie jako rzecz i nie szanujesz swojego ciala

Gość gość
jak mozna marnowac zycie na zamartwianiu sie czyims seksem ?

Gość gość
jak mozna uprawiac seks w kazdym w ktorym jestes w zwiazku i nie szanowac swojego ciala? traktujesz sie jako rzecz i nie szanujesz swojego ciala a tak to forumowy trollu od szanowania się, że związki własnie na tym polegaja , ze jest się ze soba w różnych aspektach. No chyba ze za związek uważasz seks w kiblu- to tu ci przyznam rację ze to trochę za intensywnie. A tak to popytaj mamysi co tam sie robiw związkach jak sie skończy kilkanaście lat

Gość gość
gość dziś związek to miłość a nie seks mylisz pojęcia puszczalsko

Gość gość
szanuj swoje ciało bo tyle się mówi seks po ślubie i tylko z prawiczkiem a co robią dziewczyny? uprawiają seks z każdym w którym jest w związku i nie szanuja swojego ciała taką można nazwać że jest dziwką.

Gość gość
Ja miałam 17 facetów a teraz szukam męża. Mam 24 lata i nie widzę przeszkadza. Przecież uwierzy że jest drugi więc z czym problem? Wszystkie moje koleżanki tak robią i jest ok.

Gość gość
miłość? do kogo? do ciebie? a ciebie to chociaz matka kocha, czy też nie? weź zejdz na ziemię synu, nie z twoimi warunkami i ta psychozą maniakalną

Gość gość
gość dziś dziecko puszczalsko przez twoje seksy pójdziesz do piekła bo grzeszych śmiertelnie.

Gość gość
Właśnie przez takich fetyszystów dziewictwa nie zadaję się z mężczyznami i udaję aseksualną! Dla każdego i tak jestem tylko naroślą na pochwie!

Gość gość
jak mozna interesowac sie czyims seksem ? obrzydliwe :(

Gość gość
gość dziś narośla to możesz być dla nieprawiczków/r****czy którzy się sekszą i nie szanują ciała.

Gość gość
ość dziś dziecko puszczalsko przez twoje seksy pójdziesz do piekła bo grzeszych śmiertelnie. mniejsza mam na to szansę niż ty ze swoim plugawym językiem i myslami krążacymi tylko koło babskiej c**y

Gość gość
gość dziś interesuje bo to poważny problem nie trzymania cnoty wśród młodych kobiet. tylko k***ic sie potraficie

Gość gość
a ty nawet tego nie niedołęgo. Bycie prawiczkiem tylko dlatego że nawet chora głodna prostytuta z bułgarii by się z tobą nie zadała to nie jest żaden powód do chwały

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że prawiczek mnie nie tknie, tylko będzie ze mną czytał książki? Bo skoro chce mnie rozdziewiczyć, to chce seksu, więc jestem dla niego naroślą na pochwie, tak, czy siak.

Gość gość
gość dziś chyba u ciebie naroślą. To zadziwiające że czystość dla kobiet to naroślą i nic znaczacy element.

Gość gość
gość dziś Nie mówię o żadnej czystości, tylko o traktowaniu człowieka jak narośli na pochwie, geniuszu.

Gość gość
no nie, przeciez ta pipa chce żyć w czystym związku do końca życia, bo przecież kobieta nie może dać d... będąc w związku, to niby dlaczego związek z nim ma być wyjątkiem.

Gość gość
gość dziś gość dziś interesuje bo to poważny problem nie trzymania cnoty wśród młodych kobiet. tylko k***ic sie potraficie x a ty zyjesz zyciem innych ludzi ? nie masz swojego ? wspolczuje ;)

Gość gość
ble, ble, ble, jakie pierdoły

Gość gość
Weteranki dłuzej żyją

Gość gość
on tak zawsze, założę się ze sobie trzepie pod te wyzwiska

Gość gość
Teraz weź sobie te zdjęcie ze skórą powieś nad łóżkiem. Mam nadzieję że choć trochę te słowa bolały :-) ja jeszcze kiedyś odpłacę rodzince na starosc...jak dozyje :-)

Gość gość
tekst u faceta:"to szmata, pół miasto ją ****ało",oznacza jedno- no to ładnie ujowy musisz być, skoro ****ało ją pół miasta, a jednak tobie się nie udało.

Gość gość
gość dziś nie masturbuje się, nie oglądam erotyki i jestem normalny niewiarygodne puszczalskie zdziry. Jestem zalamany sytuacja wiec musze zakladac tematy o nie trzymaniu cnoty.

Gość gość
gość dziś zdziro puszczalsko nie trzymająca cnotę mam nadzieje że przez tabletki antykoncepcyjne które bierzesz zachorujesz na glejaka. Przypomne zwiększają szanse zachorowania aż o 300%!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczymy kto bedzie smiał ostatni :)

Gość gość
to będzie kara za seks przedmałżeński i nieprokreacyjny. Bo jak tak można się k***ić i nie trzymać cnoty fuuuu zdziry.