Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można uprawiać seks po kimś

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Powtarzasz "cytat", który sam stworzyłeś do porzygu ;D Wiesz, że prawdopodobieństwo, że się zdradzi, to 50% w każdym przypadku? Na świecie są tylko 2 pewne rzeczy... reszta, to loteria.

Gość gość
gość dziś ładnie cie rodzice wychowali też cie nauczyli używać słów fapanie

Gość gość
" wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto trololo ekspertem jestem moje drogie panie nic dziwnego

Gość gość
gość dziś Wiesz, po co tak się nawołuje do regularnych badań? A po to, by w razie czego np. taką nadżerkę wypalić. Ale samą nadżerkę można wykryć pod warunkiem, że właśnie dba się o regularność, a nie olewa latami.

Gość gość
Wszystko co tutaj pisze ma potwierdzenie naukowe i życiowe. Słuchajcie dojrzałych kobiet a nie koleżanek które nie szanują cnoty.

Gość gość
Wszystko co tutaj pisze ma potwierdzenie naukowe i życiowe. Słuchajcie dojrzałych kobiet a nie koleżanek które nie szanują cnoty. no to ja 43 latka, która cnotę trzymała do 32 roku zycia i mam od tego czasu jednego męza mówię, ześ idiota razem z ta 37 kwoką.

Gość gość
gość dziś i tak sporo kobiet bierze tabletki antykoncepcyjne a co tym bardziej może dojść do zgonu. Sprawdzili kobiety które brały długotrwale tabletki i miały glejaka mózgu w tak młodym wieku. Nie wspominam o innych skutkach ubocznych gdzie można bez powodu dostać wylew.

Gość gość
gość dziś tylko to ma potwierdzenie w życiu codziennym nie płaczcie na kafe jak dojdzie do zdrady czy zostawi was w cieżkiej chorobie.

Gość gość
gość dziś Ciebie również, skoro wyzywasz każdą kobietę od k***w i innych :) Mi na szczęście wpoili, że w życiu trzeba liczyć na siebie, a o wartości człowieka świadczy to, co robi dla innych, a nie uprawianie seksu z mężem, czy kimkolwiek innym, a także to, że związki nie są w życiu najważniejsze, właśnie dlatego żyję sobie i jest mi dobrze, bo robię coś dla ludzi, no ale ja wiem, co to prawdziwe życie, a Ty żyjesz w krainie szczęśliwości z jednorożcami i dziewicami, które są Twoim największym problemem. Dorośniesz, to dowiesz się, jak wygląda prawdziwe życie.

Gość gość
do jakiej zdrady, przecież mnie nie zdradzi skoro byłam cnotliwa. Sam mi to gwarantujesz

Gość gość
może to nie jest najważniejsza ale przy wyborzu partnera/partnerki jest cholernie ważne i w życiu człowieka.

Gość gość
gość dziś Taa zaraz się dowiemy, że tylko kobiety, które łykają tabsy mają szansę na zachorowanie :D

Gość gość
gość dziś co cie śmieszy kobiety zachorowała na raka po braniu tych tabletek.

Gość gość
gość dziś a ty się k***o szanuj i czekaj z seksem do ślubu a nie bedziesz się k***ić.

Gość gość
demencja ? alzheimer ?

Gość gość
gość dziś Naucz się czytać, tam jest słowo tylko, podać Ci słownik?

Gość gość
gość dziś A co mnie obchodzą twoje rozkazy? Nie mam zamiaru trzymać cnoty do ślubu, bo nie mam zamiaru brać ślubu! W życiu są ważniejsze rzeczy, niż śluby, ale co Ty możesz o tym wiedzieć?

Gość gość
gość dziś tabletki antykoncepcyjne w szczególności powodują raka pozdrawiam cię

Gość gość
gość dziś Taa, a życie w szczególności powoduje śmierć. Wiesz, że na nowotwory chorują nawet dzieci?

Gość gość
a co z zakonnicami dziewicami w zamkniętych zakonach, które też miewają nadżerki i raka- to k...są , czy jednak nie k.....

Gość gość
gość dziś jakie rozkosze jedynie chce żeby się kobieta szanowała i nie uprawiała seksu do ślubu i nie traktowała tego jak obowiazęk który nie jest.

Gość gość
jakie rozkosze jedynie chce żeby się kobieta szanowała i nie uprawiała seksu do ślubu i nie traktowała tego jak obowiazęk który nie jest. ty chcesz..... jesteś nikim i nikt się nie będzie dostosowywal z życiem do twojego widzimisię.

Gość gość
jedynie chce żeby a ja chcę zebyś walnął z rozbiegu głowa w ścianę.....to idź i wykonaj

Gość gość
gość dziś Hmmm ze słowa "rozkazy" zrobić "rozkosze" ? Ciekawe, ciekawe... :D A ja Ci mówię, że w życiu są ważniejsze rzeczy, niż śluby, dziewice, czy co tam. Dlaczego od razu seks, jako obowiązek? No ja wiem, że tak się mówi, ale to nie jest tak na serio. A co w przypadku, kiedy kobieta lubi seks? Czy jedynie słuszna wizja, to kobieta, którą mąż musi brać niemal siłą, bo inaczej ta jest kurwą?