Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra zaszła w ciążę z żonatym!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze swoją siostrą, która jest młodsza ode mnie- ma obecnie 19 lat. Mieszka ze mną- ja mam 30 lat. Siostra pracuje odkąd skończyła 18 lat, jest po szkole średniej, dalej nie poszła się uczyć, ponieważ mamy nienajlepszą finansową sytuację. Siostra w pracy poznała faceta- lat 26, który ma żonę i dziecko. Facet latał za nią, ona się w nim zakochała- choć tłumaczyłam, radziłam, ze nic z tego dobrego nie będzie, ale ta twierdziła, ze on nie kocha żony i wierzyła we wszystko. No i jak grom z jasnego nieba spadła na mnie informacja, ze siostra jest w 4 tygodniu ciąży- wpadła z nim! No i nie wie, co zrobić- czy powiedzieć mu o ciąży i wystąpić o alimenty, jak dziecko się urodzi, co wiązałoby się też z rozbiciem jego rodziny, bo dowiedziałaby się żona i pewnie go pogoniła, czy po prostu zachowac to w tajemnicy i dziecko z moją pomocą sobie wychowywać? Co lepsze wg Was? Naprawdę jestem w szoku, jestem na nią wściekła, mam ochotę ją rozszarpać, ale co sie stało, już się nie odstanie! Co zrobić w takim przypadku?

Gość gość
ja na jej miejscu bym pogoniła jego żone i walczyła o związek z nim :)

Gość gość
tępa suka, hooj jej w doope, innej męża podbierać, co za kúrwa z niej, niech zdycha

Gość gość
Ogolnie to dziecko wyrosnie na patologie, bo wedlog freuda dziecko potrzebuje obojga rodzicow do prawidlowego rozwoju psychicznego. I to jest prawda. Ogolnie szkoda, ze nie zyjemy na sawannie i prawa selekcji naturalnej juz nie obowiazuja nas tak jak kiedys.

Gość gość
Trzeba pogadać z ojcem dziecka i wtedy podjąć decyzje ale najlepiej jest chyba usunąć, siostra jest zbyt młoda aby już rozwalić sobie życie,

Gość gość
Tabletki aborcyjne i dalej hulaj dusza. Niech sobie i innym nie komplikuje życia.

Gość magik zza grobu
P*****le Freuda, bo Freud to niedojda... :classic_cool: PS. Ten pan jest już mocno nieaktualny, znajdź sobie ciekawsze lektury. ;)

Gość gość
Kolejna tempa dzida.

Gość gość
19:07 Naucz się pisać "tempa" kretynko zanim zabierzesz glos. tfu

Gość gość
Albo aborcja, albo alimenty. Zrobił to niech płaci, a żona niech wie jaki mąż. Zdecyduje i albo go pogoni, albo bardziej będzie pilnować.

Gość gość
Niech śmieć zdradzający, uwodziciel i łgarz daje na zabieg, jeśli nie chce komplikacji. A małolata boleśnie przekonała się, że nie ma co wierzyć zajętemu facetowi. Jak kocha, to uporządkuje sprawy. Jeśli nie - to po prostu chciał jakąś naiwną zaciągnąć do wyra opowiadając o żonie niestworzone historie.