Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pierwszy raz zobaczylam Fabjanskiego to myślałam,że to klon mojego boja

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest bardzo podobny do niego!

Gość gość
też mój typ. ujelo mnie za serce jak sie wczoraj prawie poplakal na wizji. qrde, mi prawie wtedy lza poplynela. mowcie co chcecie, ale nie ma nic bardziej wzruszajacego dla kobiety jak placzacy przystojny mezczyzna. chcialoby sie podejsc i przytulic. ladnie

Gość gość
A kiedy się popłakał? Ja ogladalam do końca rzuty karne, ale nie widziałam tego niestety,można gdzieś w necie zobaczyć? No fajny ma typ urody. Taki nieoczywisty.

Gość gość
Jego nazwisko pisze się Fabiański a nie Fabjański ,zapamiętaj ,dziewojo ze wsi

Gość gość
http://www.polsatsport.pl/news/2016-07-01/fabianski-ze-lzami-w-oczach-mam-do-siebie-pretensje-nie-pomoglem-druzynie/ xxx chyba to. ale powiem ci ze media to krwiozercza pirania. nigdy bym nie wrzucila do neta calego materialu - ucielabym przed tym jak zaczyna sie zanosic na placz. po co sie pastwic nad chlopakiem. ale nikt nie ma taktu jesli chodzi o wrzutki do internetu, no bo w tv to jednak bylo na zywo.

Gość gość
gość wczoraj dobrze wiem pissdo jak sie pisze. a bo ogladalam na polsacie, tam jeszcze dlugo puszczali wywiady z zawodnikami. zaraz poszukam. xx http://euro2016.polsatsport.pl/anna-lewandows ki-wzruszona-po-golu-meza.html xx to sobie sprawdz, Anka też pięknie wyglada jak płacze usmiech.gif miewam takie miny jak mi mysz przebiegnie po pokoju jezyk.gif x ALE TĘPA DZIDA ,szok , i ten wsiowy tekst : "a bo ogladalam na polsacie...". Hahahahahahahahahaha do obory świnki oporządzić wieśniaro a nie roztkliwiać się nad Fabiańskim jak nawet jego nazwiska poprawnie nie umiesz napisać krowo:-P

Gość gość
a co ból d**y masz, ze ktoś ogląda polsat burku szmato ?