Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polip szyjki macicy ratunku, pilne

Polecane posty

Gość gość

Dostałam skierowanie na ukręcenie polipu szyjki macicy w gabinecie lekarskim. Czy to niegroźny zabieg? Nie zrozumiałam lekarki jak mówiła, że mam przyjść na zakończenie okresu. Ale nie dopytałam czy ma się calkiem skończyć? Może któraś była? Dlaczego nie robią tego w szpitalu? To boli? Bardzo proszę o odpowiedź, wczoraj dostalam okres, więc musialabym się już powoli zbierać.

Gość gość
Mogłaby któraś odpowiedzieć,

Gość gość
Wrzuć temat na forum Cheops, może tam ci pomogą.

Gość gość
Nie bój nic. Ja miałam w zeszłym roku łyżeczkowanie kanału szyjki macicy w szpitalu w krótkiej narkozie. Żałuję, że nie zgodziłam się na ukręcenie dziada w gabinecie, jak to proponował lekarz na początku. Nie ma potrzeby w szpitalu, bo nie będzie to dużej trwało niż pobranie materiału do cytologii ani bardziej bolało.

Gość gość
Dzięki, no właśnie wszystkie panie idą z tym na zabieg do szpitala w znieczuleniu. Boje się w gabinecie, w ogóle nie znalazłam w internecie żeby ktoś to robił w gabinecie. A przepraszam, pamiętasz może kiedy ci się kazali zgłosić? Zaraz po okresie? Skąd wiesz że nie bedzie bolało, lekarka powiedziała że to zabieg bez znieczulenia.

Gość 5_monika
ja robiłam w szpitalu, choć inne zabiegi miałam u tej lekarki w pryw. gabinecie. Mnie powiedziała, że przy usuwaniu polipa może powstać krwotok, dlatego zabieg zrobiła w szpitalu. Miałam znieczulenie ogólne. pzdr

Gość 5_monika
byłam w czasie okresu na zbiegu

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi