Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, chciałybyście mieć takie piersi?

Polecane posty

Gość gość
nie. lepsze mniejsze o polowe a sterczace do gory

Gość gość
Ona takich nie ma więc? A ta dupka jest znana...ale trochę za duże

Gość gość
Kogo ten push up? To policyjne? Skąd kurtka? Mogę wam zrobić SKAT. Piszcie na fb :-)

Gość gość
skoro gustujesz w brzydulach to twoja sprawa :D

Gość gość
dla mnie za duże.faceci to pewnie takie lubią ale ja bym takich nie chciała.lepszy byłby mniejszy ale jędrnie sterczący.nie lubię zwisów.

Gość gość
nooooooooooo :D :D

Gość gość
Ktoś tu chyba zwisów nie widział skoro te śliczne i jędrne piersi określa zwisami :O

Gość gość
jestem facetem ale wole jak kobieta ma o połowe mniejsze

U młodej dziewczyny wyglądają seki (wyobraź sobie ją po 50-tce)???

Gość Mmarcelina
takich dużych bym nie chciała :o o wiele bardziej wole swoje, mniejsze :) uwielbiam chodzić bez stanika, a mając taki biust to nie dość że to by bardziej wulgarnie wyglądało, to jeszcze grawitacja zaczełaby szybciej działać, a i gorzej byłoby ćwiczyć wole swoje piersiątka bo są takie "do rączki" ;)

Gość gośćt
Mam duży biust 75 F i jest ładniejszy niż ten na zdjęciach, na szczęście, a dawno już nie jestem małolata. Ten z ostatniego zdjęcia paskudny,te brodawy..bleee.wybacz fuuuuuuuuj

Gość gość
Przesadzacie z tymi piersiami. Odkąd jeżdżę na plażę naturystów zauważyłem że Polki mają bardzo ładne piersi. Mają chyba tylko jakieś kompleksy bo same tego nie widzą.Zawsze sobie coś wymyślą że z nimi jest coś nie tak,lub koleżanki im zazdroszczą i mówią im że są nieładne a one w to wierzą .

Gość gość
Polki mmjaładne cyce tylko nie umieja ich prezentować.Niszczą też ciasnymi stanikami

Gość gość
Moja eks miała prawie identyczne, ale miała kompleksy że niby za duże. Dla mnie wspaniałe, szkoda że tak szybko musieliśmy się rozstać, bo ciężko trafić na kobietę szczupłą, z naturalnym dużym biustem.

Gość gość
ja bym nie chciała dużego biustu moja mama miała taki duży, widziałam jak się męczy, i co z tego że był ładny, jak miała problemy z kręgosłupem i nie mogła ćwiczyć a bardzo lubi :o pomniejszyła go sobie i teraz jest zadowolona :) ciesze się, że ja mam mały

Gość gość
Ja mam odwrotnie. Uwielbiam nieduże brodawki, brązowe lub różowe.Mnie osobiście wielkie brodawki odstręczają .Te są pięne piersi i przepiękna kobieta https://www.google.pl/search?q=jennifer+mackay&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVneWhrtfNAhWFQpoKHUKADOYQ_AUICCgB&biw=1440&bih=785#tbm=isch&tbs=rimg%3ACQX79oJqXTCIIji6s1HEPfl21UP2G6LZiyZqsZg-LB26NtTjdxLf0wN3pOqfISVqoZRcBexkw7LnW_1Db8HofJqt-dioSCbqzUcQ9-XbVEZxGhYUu9o-OKhIJQ_1YbotmLJmoRmSLjDrgfhuIqEgmxmD4sHbo21BGi3ouzYoWITyoSCeN3Et_1TA3ekEaWuGhjX0l8LKhIJ6p8hJWqhlFwR6ZpGGqxvlRsqEgkF7GTDsudb8BE7HCtlUk29vyoSCdvweh8mq352Eb2xuqTEBHm9&q=jennifer%20mackay&imgdii=IPAwAgnqBuIe-M%3A%3BIPAwAgnqBuIe-M%3A%3B2_B6Hyarfnb4MM%3A&imgrc=IPAwAgnqBuIe-M%3A

Gość gość
te ostatnie ładne:)

Gość gość
Mmarcelina:) mniam:)

Gość gość
generalnie ważne jest żeby je pokazywać:) jak najczęściej:)

Gość gość
no najlepsze takie do rączki, bom jest co ssać, co pieścić, a nie opadnie jak się stanik zdejmie :D i długo będą na miejsu

Gość gość
ja mam gdzieś to że mężczyznom podobają się duże biusty, ja miałam bardzo duże (75K/L) plecy mnie strasznie bolały, a uwagi niektórych ochlajtusów mnie obrzydzały, taki biust to męka, na szczęście jestem już rok po operacji, jestem szczęśliwa, pełna życia, mój rozmiar obecny to 75C

Gość gość
gość dziś i bardzo ładnie :0 pokaz?:)

Gość gość
Ja miałam dużo mniejsze i doradził nam ginekolog by mąż masował piersi.Nam bo mąż jest zawsze podczas każdego badania cipki i wspierał porody. Masowa nie powoduje że nie dochodzi do raka piersi. To samo mammografia uaktywnia RAKA!!! A badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakażeń. Dlatego mąż patrzy czy po założeniu rękawiczek coś nie dotyka ginekolog potem badając zakaza.