Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcica

Polecane posty

Gość gość

Kiedy was bierze i nie macie się gdzie wyżyć? Co robicie? Ulga samej sobie, czy może sąsiad kolega czy po prostu wytrzymujecie?

Gość gość
wzielabym ciebie :) ale ty mnie nie chcesz :( takie zycie mam cieżkie i smutne :(

Gość gość
a może bym chciał..

Gość gość
a nie ma przeciwwskazań żadnych? przeszkód znaczy się?

Gość gość
nie wiem, mówię "może" .. nie wiem czy to był by dobry sex, czy byś mnie podnieciła, choć już 3 pierwsze słowa były kuszące .. ;)

Gość gość
wez s********j. przeszla mi wszelka ochota. bedziesz ze mnie debila robic. xx wez s********j. co nie wiesz jak wygladam? może ty bys mnie nie podniecil, wielce prawdopodobne xxx Co oznacza kiedy facet zawsze wraca do mnie po każdym związku? gość dziś Jest jeden mezczyzna poznalismy się w wieku 17 lat i zawsze miedzy nami była jakaś chemia ale kiedy on miał dziewczyne to kontakt albo sie urywał albo był minimalny a kiedy przestawał z nia byc to sie odzywał teraz mamy po 26 lat a on odzywa się znow po 2 latach dodam ze raz w zyciu mielismy okres, kiedy nasze relacje to było coś więcej to doslownie 5 miesiecy trwało a tak poza tym zawsze bylismy znajomymi, jak mam to rozumieć? xx Ameba Uczuciowa dziś Jesteś łatwą, zawsze dostępną opcją. Taka polisa ubezpieczeniowa jak z lepszymi nie wyjdzie. xx nie bede sie prosic. s********j i odp*****l sie.

Gość gość
chyba każdy miał kogoś takiego że między nimi była jakaś więź i jedna i druga strona napewno często niespodziewanie myślała o tej drugiej albo pisała czy dzwoniłą. normalka

Gość gość
juz mnie to nie interesuje. skoro jestes tak przechodzony i zuzyty to mi przeszla wszelka chec. bedziesz sobie ze mnie robic wyjscie awaryjne? a spierrrrdalaj, bo zarobisz gonga.

Gość gość
z d**y wnioski

Gość gość
wniosek bardzo trafny. nie usmiecha mi sie byc dla kogos zapchajdziura z blaku laku, lenistwa albo starzenia sie i przez to lenistwa w podrywaniu tych 'wyarzonych'.

Gość gość
My jeszcze nie jesteśmy razem i nigdy nie rozmawialiśmy więc nie wiem skąd te wyjście awaryjne. Jeśli już to one są spadochronem więc wiesz?! Dzięki za FBI. Jak mój mały zdał test? Czy Potrzebuje zabiegu?

Gość gość
tyle lat sie poswiecalam dawalam z siebie wszystko i zostalam z wielkim go.wnem. mam cie dosc, dzieki za to go.wno.

Gość gość
Ty jeszcze nie wiesz co to prawdziwe poświęcenie koleżanko...

Gość gość
wiecie, zakładając ten temat, jak tak teraz czytam chyba nie o to mi chodziło, miałem chwile napalenia, chciałem przeczytać i dowiedzieć się coś ciekawego od podobnie nastawionych kobietek bo przecież skoro właśnie są na tej stronie to też z jakiegoś powodu. Temat nie zdążył się rozwinąć ani nawet pójsc we właściwą strone a tu już jakieś wyjścia awaryjne i oskarżenia, może najpierw jakaś rozmowa co? ;d jestem facetem i też był okres czasu, że, można powiedzieć byłęm na wyciągniecie dłoni dla pewnej dziewczyny bo tak na nią leciałem ale nie czułęm się pokrzywdzony, niedawno z nią gadałem i ona też ma dalej sentyment więc nadal nie mam nic przeciwko przygodnemu sexowi, nawet jeśli miałby to być tylko jeden raz ;)

Gość gość
I zaszło nieporozumienie. Sukienki są dla dziewczynek. Ja chcą pozadna spódnice , mini itp :-) Sorki

Gość gość
Ja mam chcice od 16miesięcy.

Gość gość
i co z nią robisz? chcica to fajna rzecz, może dać dużo zabawy

Gość gość
Czesto sie masturbuje myslac o penisie pewnego faceta.

Gość gość
kusi fakt że ten penis mógłby rozepchać Twoją cipkę co...?

Gość gość
Faceta podobnie kusi cipka..

Gość gość
Kusi mnie i marze zeby w koncu sie na niego nadziac.

Gość gość
czemu tego nie zrobisz? czemu go nie ujedziesz? a tym bardziej oblizać go i wypiąć się przed nim.. mmm

Gość gość
mega seksowne jest kiedy kobieta mówi tak jak Ty.. "marze żeby sie na niego nadziać".. najlepiej

Gość gość
Dopiero go przekonuje ze moja cipka bedzie go obejmowala. Szczesliwie juz niedlugo bedzie moj.

Gość gość
i on się opiera? wydajesz się być przekonywująca.. ;) przecież na samą myśl o tym jak soczysta mokra cipka może ślizgać się po sztywnym penisie dostaje się aż dreszczy..

Gość gość
Opiera sie. Chyba sie mnie boi. Jestem strasznie spragniona jego spermy. Moglabym ujezdzac go ciagle. Kocham jego k****a.

Gość gość
zaraz to i ja sie podniece.. gdzie chcesz tej spermy? języczka w cipce też chcesz? na co masz największą ochotę?

Gość gość
Juz mu opowiedzialam gdzie. W cipce, na udach, na brzuchu, piersiach, twarzy i chce jej probowac. Oblizywac. Przekonuje sie powoli.;)

Gość gość
dziwne że powoli, jesteś bardzo przekonywująca.. ja sam bardzo chetnie chciałbym spróbować z tak otwartą partnerką, rzadko dziewczyny dają się tak namówić, takich tylko ze świecą. Choc i tak nie idzie mi najgorzej bo nawet te "na nie" dają sie namówić na różne rzeczy, a ja sam uwielbiam np lizać cipkę ale potem chce żeby klękla przede mną i porządnie mi obciągnęła.. i po takim lodzie rżnąć od tyłu ciągnąć za włosy i za ręcę podnosząc do pionu tak że na maxa wypina tyłek.. mmm

Gość gość
Lubimy sie bawic w kotka i myszke ale 16 miesiecy wystarczy. Jestem tak wyposzczona ze jak dorwe jego penisa nie dam mu wytchnienia cala noc. Ale zaczne od dobrego obciagania. ;)