Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alma22

Jak wygląda przywracanie metabolizmu do normy?

Polecane posty

Gość Alma22

Nie wiem do końca jak to wygląda. Niektórzy piszą, że trzeba po prostu jeść co 2,5 - 4 h, pić dużo wody i metabolizm sam będzie powracał do normy a niektórzy, że trzeba zwiększać o 50-100 kcal tygodniowo (chodzi mi oczywiście, żeby nie przytyć). Na chwilę obecną jem Ok. 1150 kcal dziennie i planuję zwiększać o 50 kcal tygodniowo, jednak nie wiem jak to jest z tym metabolizmem. Skąd będę wiedziała, że jest już prawidłowy? Czy będę mogła jeść coś między posiłkami tak aby nie przytyć? Bo kiedy raz zjadłam więcej, na drugi dzień waga podniosła się o 0,2 kg . Co zrobić aby nie przytyć a żeby móc jeść tak jak kiedyś? Proszę pomóżcie mi! Co i jak!?

Gość yazter
mi metabolizm stanął jak przestałam jeść. nie jadłam, a waga stała w miejscu i ani drgnęła. a jak wrócił do normy to po prostu zaczęła spadać w dół, zaczęłam regularnie jeść - 5 posiłków, dużo wody, ruchu i brałam tabsy iqgreen z zieloną kawą.

Gość gość
Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!! Won ze spamam iq góowna!!!