Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny pomocy nie wiem co się dzieje .. Kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie 27 i 28 czerwca . A 30 dostałam dziwnego plamienia chociaż okres już miałam dwa tyg wcześniej .. plamiłam na brązowo a czasem krwią trwało to dwa dni a dzisiaj mam biały śluz . Byłam u lekarza ale stwierdziła ze nic się nie dzieje i powinno przejść. Boli mnie chwilami podbrzusze i w mam zawroty głowy zaczynam się martwić . Na test to chyba jest za wcześnie. Miała może któraś podobnie ? Czy to może być ciąża? (Proszę bez głupich komentarzy)

Gość gość
Tak, po 5 dniach wyczarujemy ci ciążę . Pomyśl co napisałaś

Prosiłam o normalne komentarze? Po co wgl tu jesteś jeżeli potrafisz tylko tak odpowiedzieć .

Gość gość
No możliwe że to była owulacja więc ciąża jak najbardziej może być

Gość gość
no to mozliwe ze ciaza, poczekasz to zobaczysz :D

Gość gość
Skoro uprawialas seks bez zabezpieczenia w dni plodne to moze byc ciaza. Ale nie musi,masz jakies 15 procent szans.

Gość gość
Te plamienie to moze z powodu owulacji. Tez mi sie kiedys tak zdarzylo , ze mialam owulacje i zaczelam plamic a zajscie w ciążę nie mialo z tym nic wspólnego. Rozmawialam potem z koleżanką to ona twierdzi ze u niej ro częste.

Gość gość
Być może było to plamienie owulacyjne. Zacznij wyznaczać sobie fazy cyklu na bieżąco. Dzięki temu będziesz wiedziała, co dzieje się z Twoim organizmem. Jeśli będziesz mieć z tym problem kup sobie do pomocy mikroskop owulacyjny.

Gość gość
Nawet nie wiem co to jest...ale skoro to jakiś mikroskop, to pewnie jest strasznie drogi, a niestety na nadmiar kasy nie narzekam...

Gość gość
No właśnie nie. Kosztuje niecałe 90zł a wystarcza na dwa lata użytkowania, więc to naprawdę niedużo. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.