Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba :'(

Polecane posty

Gość gość

Witam potrzebuje waszej pomocy i wsparcia krytyki takze ! Od dziecka mam problemy z otyloscia kiedys w szkole mialam czeste problemy przez to wszyscy sie ze mnie smiali przykro mi bylo patrzec na moje chude kolezanki zawsze mialy prosciej . Teraz kiedy mam juz 22 lata przytylam po ciazy przed ciaza udalo mi sie schudnac i to duzo a teraz jestem dwa razy taka . Problem w tym ze kiedy zaczynam cwiczyc placze przy tym z bolu a kiedy po dwoch tygodniach nie widze zadnych zmian zniechecam sie . Ma ktos jakas rade na to zebym spojrzala na to inaczej ? Mam swiadomosc tego ze jestem gruba bardzo chce sie tych kg pozbyc . Jestem przekonana ze mojemu facetowi to przeszkadza niby mowi ze taka mu sie podobam ale nie chce siedziec i sie uzalac do konca zycia czuje ze on przez moja nadwage duzo sobie odmawia np wyjscie na plaze albo basen . Jak mam zmienic moje nastawienie jak przekonac sie do cwiczen i diety bez placzu ? Czuje sie beznadziejnie :'(

Gość gość
Witaj :) tez zmagam sie z takim problemem jak ty. Tylko ja akurat nie mogę mieć dzieci;( powiedz mi ile ważysz i jaki masz wzrost

Gość gość
Mam 160cm wzrostu waze 80 kg przed ciaza wazylam 65 a i tak schudlam przez rok 10 kg ale to mnie nie zadowala bo zostala obwisla skora na brzuchu ktora wyglada obrzydliwie . A jak tam u ciebie ile wazysz i wzrost?

Gość gość
A wracajac do plodnosci cos mi sie wydaje ze ja tez mam cos nie tak pewnie przez nadwage poniewaz od kilku miesiecy mam bardzo dlugie cykle okres mam co 2 miesiace nieraz wogole a jak mam to bardzo bolesne i obfite . Nie bylam z tym u ginekologa bo pewnie uslyszalabym to samo ze jstem za gruba :-(

Gość gość
Ja dopiero jak schudłam 8kg i byłam na"zielonej diecie"zaszłam w ciąży.

Gość gość
Jakie przyczyny mogą powodować niemożność zajścia w ciążę ? Przeważnie tą przyczyną może być dokonanie wcześniejszej aborcji lub tylko pomyśleniu o niej, ponieważ jest to decyzja o zniszczeniu życia. Jest również przenoszona na kilka generacji potomków. Może być to decyzja o aborcji i aborcja nie danej osoby, która jest bezpłodna, ale decyzja lub myśli jej mamy, babci lub którejkolwiek pani z rodu. Może być też powodem wzorzec, w którym kobieta nie akceptuje ciąży. Kolejny odpowiedzialny za bezpłodność wzorzec to „nie biorę odpowiedzialności za dziecko”. Następnym wzorcem może być „nie chcę zajść w ciążę, bo dziecko będzie przeszkadzać w podróżach” lub „nie chcę mieć więcej dziecka”, albo „w ogóle nie chcę mieć dziecka”. Czyli myśli blokujące zajście w ciążę. Wszystkie myśli związane w przeszłości z niechęcią posiadania dziecka, w tym lub w poprzednich wcieleniach, mogą prowadzić do bycia w przyszłości niepłodnym. Dziecko jeszcze przed urodzeniem wie, kiedy matka chce go mieć, a kiedy nie więc kiedy czuje dużą niechęć z jej strony, po prostu nie pojawia się na świecie. Nie są to jednak wszystkie przyczyny bezpłodności. Czasami może to być uzależnienie od urodzenia dziecka, co powoduje blokadę energetyczną. Wtedy kobieta może nie zajść w ciążę, nawet przy sztucznym zapłodnieniu. Strach i lęk przed nieudaną próbą sztucznego zapłodnienia również może doprowadzić do nieudanych jego prób. Niektórym paniom z powodów karmicznych nie dane jest mieć dziecka. Bardzo często wtedy kobieta mówi, że czuła to i podświadomie nie pragnęła mieć dziecka, nie koniecznie wypowiadając negatywne słowa blokujące zajście w ciążę. Bezpłodność może być również spowodowana gardzeniem mężczyznami, przywiązaniem do pomyślnego losu, intelektu, mądrości, gdy ukochana osoba staje się celem życia. http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/co-moze-byc-powodem-bezplodnosci/

Gość gość
Będziesz taka fajna w dotyku. Tylko masaż robić :-)

Gość gość
Chcialabym zaczac od jutra ale niewiem co robic pierwsze :-) i jak dlugo wytrzymam. Tak mysle ze tym razem nie odpuszcze .

Gość gość
Polecam hipnozę 665136456

Gość dorcia781
Ja gdy byłam przy sobie tzw.miałam nadwagę i to sporo bo aż 32kg to nie mogłam zajść w ciąże. Dopiero gdy uzyskałam zdrową wagę po prostu pstryk i z mężem wyczekiwaliśmy przyjścia na świat naszej malutkiej. Ale nie schudłabym nigdy gdyby nie mój mąż który zamówił mi suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i to dzięki niemu udało mi się zrzucić ten ciężar!