Gość naminia Napisano Lipiec 3, 2016 Przestrzegam wszystkich przed skorzystaniem z oferty groupona na czarna zapiekankę fit w Bluckburger. Kupiłam opcję na 2 czarne zapiekanki, wypełniłam formularz rezerwacji(?), który zasugerował mi, że zjem zapiekankę w lokalu.... Niestety! Lokalu szukałam przez prawie 40 minut. Po tym czasie trafiłam do Żabki!!! Na miejscu okazało się , że czarnych zapiekanek brak, więc zaproponowano mi bluckburgery ( na które się zgodziłam). W drodze do domu okazało się, że data ważności na opakowaniu była przerabiana, więc wyrzuciałam je do kosza!!! Robiłam juz wcześniej zakupy przez groupon i nigdy nie natrafiłam na tak zmyślnie opisaną ofertę. Opisuje ona w skrócie, że kupujecie fit i bardzo zdrowe zapiekanki w Bluckburger( a nie w Żabce!)- stąd to moje poszukiwanie lokalu. Dopiero w szczegółach oferty można przeczytać, że produkt jest dostępny w sklepie i że przygotuje go sprzedawca na miejscu. Skoro tak, to w jakim celu wypełniam formularz rezerwacji na konkretną godzinę w danym dniu?! Tym bardziej, że produktu, jak się okazuje, nie ma na stanie! Popełniłam błąd nie sprawdzając dokładnie tej oferty. Ale też od kilku lat, co jakiś czas korzystam z groupona i nie przytrafił mi sie jeszcze żaden felerny zakup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach