Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 43 letnia znajoma urodziła dziecko, jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

rozwiodła się z mężem mając dwójkę dzieci , w wieku 40 lat poznała nowego faceta i wyszła za mąż Byłam pewna że zakochani chcą korzystać z życia, podróżować, być szczęśliwą parą a ta dziecko sobie zmajstrowała na stare lata umęczona strasznie bo dzieciak choruje jesteście w stanie to zrozumieć ?

Gość gość
I co w tym dziwnego? Ja też urodze po 40.

Gość gość
Kocha go, on ją kocha, są szczęśliwi, jest płodna to trafiło się dziecko, co w tym dziwnego? Dzieci bardzo młodych matek też chorują, zdarza się.

Gość gość
Ja to się dziwię co kogo obchodzi czy ktoś ma 20 lat i rodzi czy 40. Do łóżka też im zagladasz? Jakie pozycje są dla 20 latkow al jakie dla 40?

Gość gość
Znam niejedną 40-letnią matkę i wszystkie mają zdrowe dzieci, a same wyglądają kwitnąco. Kożuchowska też urodziła dziecko w wieku 43 lat i było to jej pierwsze, nie trzecie jak u twojej znajomej.

Gość gość
moja kolezanka urodzila synka w wieku 40 lat,a teraz drugiego mając 44,najważniejsze ze dzieciaczki zdrowe,i ona tez

Gość gość
kolejna głupia co to ją wszystko szokuje tak, ze nie może własnego życia prowadzić z przejęcia

Gość gość
15:47 No ale mieszkamy w polsce.w Polsce 30 latka już się sypie a 40 wybiera dom spokojnej starości. I to piszą 20 latkowie albo gimnazjaliści. U tak młodych ludzi takie zasciankowe poglądy to porazajace. Ciemnota umysłowa w tak młodych pokolenich, kiedy są otwarte granice.to straszne. Ale oni pewnie koło 4o będą zgrybialymi starymi obłożonymi wnukami hehe Jeszcze by mnie nie zdziwiło jakby np 70 latka mówiła, że 40 jest za stara na matkę, ale młodzi ludzie? TO za 20 lat wrócimy do średniowiecza.

Gość gość
typowo polska cecha- wszystko u innych jest źle. Rodzi źle, nie rodzi źle, młodo, staro dziewczynkę , chłopca, bliźniaki, na studiach , po studiach, przed pracą, po pracy , w trakcie, naturalnie, przez cc, karni, nie karmi......... wszystko niedobrze.

Gość gość
ma nowego faceta i babka mogłaby bawić się świetnie, niczego nie brakuje, starsza córka pełnoletnia jest już samodzielna.Po co jej kierat , pieluchy, siedzenie w domu w dresie, wstawanie w nocy , nie rozumiem

Gość gość
nie rozumiem nie musisz, jej życie, jej wybór, jej sposób spędzania wolnego czasu. Ja też nie rozumiem jak można mieć takie problemy z cudzym życiem jak ty i jakoś to musisz znieść

Gość gość
A jak urodzi to imiona nie takie, pójdzie do pracy- wyrodna matka, siedzi w domu- leniwa kuchta, zapusci sie-fleja , dba o siebie - w d... się przewraca, dzieckiem by się zajęła a nie na fitness lata... :D

Gość gość
dziecko to jest przeobrażenie całego życia, to nie jest kupienie kwiatka na parapet który upiększy wnętrze.Ona ma dzieci, faceta drugiego męża , mieszkanie, pracę, pieniądze , dziwię się że zdecydowała się na dziecko.Teraz ją wszystko boli , siedzi z dzieckiem, dziwne że tak się poświęciła.Dla miłości ? Oboje mają po dwójce dzieci , może wpadła po prostu , tak też sie może zdarzyć

Gość gość
Jestem zawiedziona, jeszcze nikt nie napisał, że w tym wieku się babcia zostaje a nie matka i że dziecko będzie się wstydziło starych rodziców. I że szybko będzie sierota, albo za 10 lat będzie miało w domu niedołężnych starców, którym będzie zmieniac pampersy :D Ale czekamy dalej, dyskusja się dopiero zaczyna. ...

Gość gość
Szok zwalczaj szokiem - podłącz się do prądu.

Gość gość
a mnie śmieszą wpisy mentalnych wieśniar typu "moja 40 letnia znajoma nosi mini - jestem w szoku, moja znajoma je kiełbasy - jestem w szoku, moja 43 letnia znajoma jest w ciąży - jestem w szoku" a ja jestem w szoku, że ktoś jest w szoku i z tego tytułu musi tworzyć nowe wątki.

Gość gość
16:08 Może idź do jakiego psychologa czy co.

Gość gość
jak masz taki ból d**y, to idź do niej i powiedz: słuchaj spać nie mogę od tygodni bo nie wiem czy wam guma pękła, czy to celowo wyszło. A może chłop nie zdążył wyjąć. wyjaśnij mi proszę bo dychać nie mogę od tego szoku co to mnie już tyle trzyma

Gość gość
ach te koleżanki, jak śmiała zajść w ciążę nie konsultując tego faktu z tobą wcześniej. Co za dz......ka