Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuję w sklepie po studiach i co najgorsze mam propozycje innej pracy

Polecane posty

Gość gość

Chodzę na rozmwwy o pracę, ale mało która biurowa mi odpowiada, bo np umowa zlecenie albo trzeba się elegancko ubierać, a ja lubię luźno. Trochę się wstydze tej pracy,ale zle nie zarabiam i mam znizki na produkty

Gość gość
groobygratsch dziś Od kilku lat jestem nałogowym hazardzistą ale są tego plusy. Wygrywam i zarabiam. Chodzi o zakłady bukmacherskie na ,które to opracowałem pewne wzory matematyczne. Zdarzają się typy przegrane ale nigdy nie są to dłuższe serie. Spośród 78 miesięcy gry tylko w ciągu 2 m-cy byłem w plecy. Z roku na rok jestem jednak coraz lepszy i z coraz większym kapitałem na grę odnoszę coraz większe zyski. Właśnie kończy się Euro2016. Odbyło się zaledwie 48 meczów. Przypominam, że gdy grają ligi europejskie to 48 meczów jestem w stanie obstawic w ciągu 2 dni ( sobota i niedziela ). Na Euro zarobiłem ponad 70 tyś zł. Na koncie obracał kwotą kilku mln zł. Przy czym drugie kilka mln zł przeznaczyłem na ustawienie się i rozrywkę. Mam 35 lat i mogę pozwolic sobie na wszystko. Prawie. Czasem jednak zastanawiam się czy to na pewno dobrze. Nie ożeniłem się, nie mam dzieci. Obracam się wśród towarzyskiej śmietanki ale czy wycieczki do Australii, Nowej Zelandii czy po Europie po kilka razy w roku to rzeczywiście coś niesamowitego ? Może i na grillu za płotem można się dobrze bawic. Przy dzieciach jest dużo pracy ale te dzieci są. Są tu osoby, które są spełnione materialnie a czują, że przeholowały ?

Gość gość
Przestań spamować i siędowartościowywać

Gość gość
kogo obchodzi Twój nałóg