Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej niskiej koleżance nie podobają się wysocy mężczyźni ! Ona jest głupia ?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem bardzo wysoki mam 2 metry a mój brat jest strasznie wysoki ma ponad 2 metry !

Gość gość
racja głupia

Gość gość
Michał121212 dziś nie jestem głupia, ty jesteś

Gość valentine96
ja też jestem niska (mam 157cm wzrostu) i wole mężczyzn ze wzrostem od 165cm do 178cm, ale najlepiej żeby miał tak 170-173cm :)

Gość gość
valentine96 dziś jeśli chodzi o rozum to jesteś taka jak moja koleżanka, czyli głupia, sorry , jeśli się obraziłem to nie chciałem, przepraszam

Gość valentine96
czemu uważasz że jestem głupia? podaj sensowny powód każdy ma inne zdanie, jak na razie najlepiej się czułam przy mężczyźnie o wzroście 174cm mogłam się przytulić opierając głowe na jego ramieniu bez problemu pocałować a jak założyłam szpilki to i tak był wyższy, jeden z moich byłych miał 187cm i było mi niewygodnie, źle się przy nim czułam, on musiał się garbić żeby mnie pocałować a ja musiałam stawać na palcach :o

Nie jest głupia Każdy ma swoje upodobania. Inteligentni mogą lubić inteligentnych, niscy niskich, jacyś jakichś. Zazwyczaj lubią się grupki które coś łączy. Ja mam niebieskie oczy i nie wyobrażam sobie mieć dzieci z kimś o innych oczach bo chce żeby to co dobre we mnie przetrwało. Co jest dobrew edług mojej oceny. Dlaczego ona ma zyć tak jak się innym podoba To niech Ci się podobają niscy bo ona uważa że tak jest. Nie nażuca się nikomu co jest dobre, warte wyboru. Myślisz że osioł woli mieć dziecko z osłem czy koniem? Swoi lubią swoich

Gość gość
Niscy dla niskich ludzi wysocy dla wysokich. Po to jest taka rozbieżność w naturze żeby każdy mógł sobie kogoś dobranego znaleźć.

Gość gość
ja wole niskich a moja koleżanka wysokich, ma on 1.56m a jej narzeczony ma chyba 1.85m