Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie przełamać

Polecane posty

Gość gość

Hej. Potrzebuje rady. Mam 21 lat mój facet 27. 3 miesiáce temu urodziło sie nam dziecko. Od tej pory a praktycznie już kilka miesięcy przed porodem nie kochamy sie. On ma pretensje do mnie że sie nie kochamy a sam nie wychodzi z inicjatywą. Jak zaczyna mnie dotykać ja sie wycofuje mimo że mam ochote. Nie wiem co robić. Nie chodzi o to że boje sie po porodzie zbliżenia bo nie boje sie a wręcz mam ochote ogromną tylko wstydze sie sama wyjść z inicjatywą. Jesteśmy ze sb 2 lata. Plis. Prosze o rade. Co zrobić żeby sie przełamać? Kupiłam sobie bielizne erotyczną ale nie zakładam jej. Co możecie mi doradzić ? Może jakieś zabawki erotyczne? Wiem że on chyba czeka aż ja wyjde wkońcu z inicjatywą bo zawsze to on wychodził a ja go teraz odtrącam. Tylko nie wiem jak sie za to zabrać. Jak przełamać wstyd. Boje sie że zaproponuje mu sex wyjde w bieliźnie i zrobie z siebie idiotke bo on np nie bd miał ochoty.

Gość gość
opłatkiem...

Gość gość
daj jakiś namiar na siebie - porozmawiamy

Gość koniarz
zadne bielizny, planowanie, cY jakies takie, poprzytulac sie, pocalowac, popiescic, poprosic o palcowke jesli sie lubi, nie trzeba slowami, wystarczy nakierowac reke,. moze jakas mala sugesia slowna ze dIs masz ochote zeby cie przelecial/pokochal sie z toba. jezeli on ma ochote, a piszesz ze ma, i ty tez, to to robcie i tyle. my sie z zona mielismy bardzo krotka przerwe po porodzie, zeby sie wszystko pogoilo, szwy sciagneli, porod zony nie mial dla m.nie zadnego znavzenia jesli chodI o moja chec seksu z nia. tylko tyle, ze staralem sie delikatniej i pytalem, czy cos ja nie boli, ale za czesto tez nie ma co pytac, jak by za bardzo bolalo to by bylo widac. przed porodem uprawialismy seks do ostatnich dni, zreszta termin juz powoli mijal, a to ponoc pomaga wywolac porod, tak, ze pozycja boczna od tylu i robota czeka, przyjemna robota... co ja syna i corke tez musialem wackiem po glowie postukac ... :D ha ha, do dIs sie zona smieje z tego :)