Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniaMonis

Depilator świetlny

Polecane posty

Gość MoniaMonis

CZEŚĆ DZIEWCZYNY, Rozpoczęło się lato i codzienne depilacja maszynką jest dość uciążliwa :( Niedługo mam urodziny i wszyscy się mnie pytają co chcę więc tak zaczęłam się zastanawiać czy nie poprosić wszystkich o zrzutę na depilator świetlny. Ceny bardzo się wahają a ja sama nie wiem na co zwrócić szczególnie uwagę, żeby nie wyrzucić w błoto kilka stów... W sferisie widziałam dwa modele Babyliss G934E i 935 E. Jak na mój gust, niczym się one nie różnią poza ceną, także można oszaleć bo różnica, jest spora bo ponad 200 zł, ma z któraś z Was jakieś doświadczenie z depilatorami świetlnymi i mogłaby coś poradzić? Warto w coś takiego inwestować?

miałam ten sam problem, nogi musiałam golić przynajmniej co 2 dni :/ zainwestowałam w depilator Babyliss G934E, zamawiałam go ze strony sferisu. jak dla mnie naprawdę bomba, dokładnie i długotrwale usuwa włoski, poświęcam na to z godzinkę, co ok. 2 tygodnie:) dzięki temu mam więcej czasu po pracy:) kupuj, bo warto!!:D

Gość gość
Ja mam depilator świetlny Philips Lumea i uważam, że jest rewelacyjny. Po kilku seriach włosy są zdecydowanie słabsze, a depilacja zupełnie bezbolesna. Zdecydowanie polecam.

Gość gość
Ja osobiście polecam depilator świetlny Panasonica, sprawdza się świetnie, a cena jest naprawdę konkurencyjna.